Logitech G302

Pressemelding fra Logitech 4. november 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Logitech G avduker G302 Daedalus Prime MOBA Gaming Mouse

Den er laget for og testet av profesjonelle gamere, og den leverer ytelsen og nøyaktigheten eSportutøvere krever – møt Logitech G302.

Logitech viser i dag frem sin nyeste tilvekst på stammen til Logitech G, Logitech® G302 Daedalus Prime™ MOBA Gaming Mouse. Musen er testet av profesjonelle MOBA-spillere (Multiplayer online battle arena) fra hele verden, inkludert spillere fra Team SoloMid, Cloud9, CJ Entus Frost, CJ Entus Blaze,og Invictus Gaming. Logitech G302 er utformet for å motstå påkjenningene den utsettes for av de beste eSport-utøverne. Det er særlig det avanserte knappesystemet, bestående av metallfjær med et helt spesielt system utviklet for å gi riktig spenning, som forbedrer klikkresponsen og legger til rette for raske og nøyaktige trykk og bevegelser.

Logitech G302 har blitt til ved at vitenskap og design møtes. Det er også hele filosofien bak Logitech G- produktene;  Teknologien brukes for å hjelpe spillere til å bli best. Knappene, formen og vekta til musa er tilpasset kravene profesjonelle spillere har til raske og responsive knappetrykk.

– Vi laget G302 for å møte de kravene verdens beste eSportutøvere har til ytelse, sier Vincent Tucker, direktør i Logitech Gaming. – G302 er den beste musen for MOBA-spillere fordi den kombinerer komfort og varighet med noe av den mest avanserte teknologien som er tilgjengelig i dag. Med musen er det mulig å trykke ekstremt raskt og med presis timing, noe som er avgjørende når kun hundredeler skiller vinneren fra taperen.

G302 kommer også med Logitechs Delta Zero sensorteknologi som sørger for at en nøyaktig overføring av håndbevegelsene med musen blir til de ønskede handlingene i spillet.

– Den er superlett og responsiv, knappene er raske og føles veldig bra, og sporingen er upåklagelig, sier Jason ”WildTurtle” Tran fra Team SoloMid. – G302 er akkurat hva jeg trenger for å hjelpe laget mitt til å vinne.

Designet for klikk i høy hastighet

Et metallfjærsystem forbedrer responsen til venstre og høyre-klikk, noe som gjør klikking både raskere og mer nøyaktig. I tillegg til at den føles bra kan knappene registrere opp til fem klikk i sekundet, noe som gjør at G302 holder følge også med de aller raskeste spillefingre. Dette kan utgjøre forskjellen på å vinne eller tape en viktig kamp.

Enkelt med tilpasninger

Logitech G302 har seks programmerbare knapper, som gjør det enkelt å tilpasse spillopplevelsen. Knappene kan programmeres til å være snarveier til en-knapp-kommandoer, eller mer avanserte makroer. Logitech Gaming Software gjør det mulig å tildele en hvilken som helst spillkommando eller kommandorekke til knappene. G302 har også fire forskjellige DPI-innstillinger som er lett tilgjengelig, dermed blir det enkelt å skifte ned for et pikselperfekt sikte, eller opp når du skal navigere deg raskt frem med maks nøyaktighet.

Lett vekt og holdbar utforming

Den lette utformingen inkluderer veldig lave friksjonsføtter, og svært holdbare hovedknapper som tåler mer enn 20 millioner klikk – det tilsvarer en eSportsutøver som spiller 15 timer daglig i to år. G302 tåler altså MYE!

Pris og tilgjengelighet

G302 Daedalus Prime MOBA Gaming Mouse er forventet å være tilgjengelig i Norge i begynnelsen av November 2014, med forventet utsalgspris på 499,- kroner.