Logitech G402 Hyperion Fury

Pressemelding fra Logitech 30. juli 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Logitech G slipper løs verdens raskeste spillmus!

Logitech G402 Hyperion Fury byr på en nyvinning med sin fusjonsmotor som fører til uovertruffen fart og presisjon

— Logitech har i dag lansert den raskeste spillmusen som noensinne er laget, Logitech® G402 Hyperion Fury™ Ultra-Fast FPS Gaming Mouse. Hyperion Fury har Logitechs eksklusive fusjonsmotor, en sensorteknologi med sporing som 12 meter per sekund (IPS), og Delta Zero sensorteknologi som fører til en nøyaktighet ingen andre kan måle seg med.

­– Vi tok utfordringen med å skape verdens raskeste mus for FPS-spillere, og etter tre år med forskning og utvikling er vi nå stolte av å lansere en mus bare Logitech kan utvikle, sier daglig leder i spilleavdelingen i Logitech, Ethisham Rabbani.

– Logitech G402 Hyperion Fury er den raskeste spillmusen der ute, og den beste musen for FPS-spilling med høy hastighet. Den lette utformingen, kombinert med presisjonen som Fusion Engine gir, lar deg dominere slagmarken og beviser at forskning vinner!

Fusjonsmotoren i Hyperion Fury, som er laget av Logitechs ingeniører, løser et problem mange FPS-spillere har: Musen klarer ikke å spore bevegelsene like raskt som de skjer. Gjennom å kombinere førsteklasses optiske sensorer med et akselerometer og et gyroskop, oppnår fusjonsmotoren en sporingshastighet ingen andre har.

Overlegen sporingshastighet

En 32-bits ARM prosessor gir fusjonsmotoren den kraften den trenger og sørger for pålitelig og nøyaktig sporingshastigheter som er raskere enn 12 meter i sekundet. Musen består av et svært lett materiale og har lav friksjon på føttene, musen er med andre ord klar for dine raske bevegelser!

Nøyaktig og presis

Logitech har også eksklusivitet på en teknologi kalt Delta Zero som sørger for nøyaktigheten til den nye spillmusen. Man kan enkelt velge fire forskjellige DPI-innstillinger, som for eksempel kan skiftes ned for pikselperfekte sniperskudd, eller opp når manøvrer skal gjøres unna i høy hastighet. Med Logitech Gaming Software kan du også legge til en femte DPI-innstilling tilpasset akkurat slik du ønsker det. Med DPI-skifting, kan Hyperion Fury gå fra 4000 DPI til 240 DPI på et øyeblikk, noe som gir en fleksibilitet midt i kampens hete.

Gode Innstillingsmuligheter

Hyperion Fury har åtte programmerbare knapper som med Logitech Gaming Software kan konfigureres til hva som helst – enten enkle tastetrykk eller mer komplekse tastekombinasjoner. Dine egne tilpasninger kan lagres i musen for at det skal være raskt og lett tilgjengelig. Med konsekvent rapportering på ett millisekund, forsikrer Hyperion Fury at alle dine kommandoer blir utført så raskt som det er mulig.

Pris og tilgjengelighet

Logitech G402 Hyperion Fury er forventet å være tilgjengelig i USA og Europa fra begynnelsen av August 2014, med forventet utsalgspris på kr 599,-.

Powered by Labrador CMS