Logitech G410 Atlas Spectrum

Pressemelding fra Logitech 29. september 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Logitech lanserer i dag Logitech® G410 Atlas Spectrum TKL Mechanical Gaming Keyboard, et ultralett tastatur med Romer -G™ mekaniske taster. Tastaturet har 25 prosent raskere aktivering enn vanlige mekaniske tastaturer, og har forbedret holdbarhet med intelligent TGB-belysning i et tenkeyless-design. Inkludert følger det også med Arx-kontroll, -en Logitech G-app som viser et bredt spekter av in-game informasjon på din mobile enhet.

– Vi har jobbet tett sammen med gamere i alle aldre samt esport-lagene våre for å lage et ultralett tastatur som både er holdbart og komfortabelt, sier Ujesh Desai, leder av Logitech Gaming.

– Logitech G410 Atlas Spectrum er det mekaniske tastaturet fansen vår har etterspurt – det er lite nok til å gi ekstra rom til å bevege musen, og lett nok til å legges i ryggsekken når du skal på lan, sier Desai.

Eksklusive Romer-G mekaniske taster

Logitech G410 Atlas Spectrum har eksklusive Romer-G mekaniske taster som registrerer tastetrykkene opptil 25 prosent raskere enn konkurrentenes mekaniske tastaturer. Med et aktiveringspunkt på 1.5 mm, kan Romer-G tastene motta kommandoer raskere, noe som gir deg en ekstra fordel i spill der hvert millisekund gjelder. Med forbedret holdbarhet på 70 millioner tastetrykk, noe som er opptil 40 prosent lengre enn hos andre på markedet, kan du trygt spille uten å tenke på om tastaturet klarer seg gjennom kampen eller ikke.

Ultralett, tenkeyless design

Logitech G410 Atlas Spectrum har alle de viktigste tastene for å spille, og er lett og lite nok til å bæres hvis du skal på lan eller til venner. Uten tallrekken og marko-tastene på tastaturet, får du ekstra plass til å bevege musa. I tillegg gjør det kompakte designet at hendene dine kommer nærmere, noe som er viktig for gamere som bruker lav DPI.

Intelligent RGB-belysning

Sentral bakrunnsbelysning gjør det enklere å finne de riktige tastene i mørket. Når tastaturet er koblet opp mot Logitech Gaming-programvaren, kan du tilpasse lyset i hver eneste tast fra et utvalg av 16.8 millioner farger. Med programvaren kan du synkronisere lysmønstre på tvers av Logitech G-enheter, markere taster med farger for å holde styr på hurtigtaster, bytte farger for å matche oppsettet ditt eller lage egne gamingprofiler. Du kan også kontrollere lysstyrken for å lage det perfekte lyset til omgivelsene dine. Logitech G410 Atlas Spectrum gir et jevnt lys på tastene for et renere og mer lesbart utseende.

Integrert Arx-kontroll

Logitech Arx-kontroll er en gratis app for iOS® eller Android™ som tillater de mobile enhetene dine å vise in-game informasjon, vitale systemer og mye mer. Logitech G410 Atlas Spectrum kommer med en Arx-kontroll dockingstasjon – et beleilig telefon- eller tabletstativ som kan dras ut og plasseres hvor som helst på pulten din – som du kan bruke mens du er tilkoblet Arx-kontroll.

Pris og tilgjengelighet

Logitech G410 Atlas Spectrum er forventet å være tilgjengelig I Europa fra begynnelsen av oktober 2015, til en veiledende pris på 1499 kroner. For mer informasjon, se gaming.logitech.com eller bloggen vår.

Powered by Labrador CMS