Logitech G502 Proteus Core

Pressemelding fra Logitech 8. april 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Ny spillmus med overlegen fleksibilitet

Logitech G502 Proteus Core er spillmusen for ekte gamere, med stikkord som 12.000 DPI og vekt- og balansejustering.

Logitech er ledende innen spilltilbehør. I dag introduserer de sin nyeste Logitech G-mus, Logitech® G502 Proteus Core Tunable Gaming Mouse. Den nye musen har en 12.000 DPI-sensor med avansert overflate og mulighet til å justere vekten.

– Jeg har gledet meg veldig til å bruke denne musen i offentligheten. Jeg har testet den, og det føles helt utrolig! Den er veldig komfortabel og passer perfekt i hånden min, sier Hai Lam som er lagleder for E-sportsgruppen Cloud 9. G502 er utrolig fleksibel, og det er veldig enkelt å justere DPI-en. Dette må være den beste musen jeg har testet til nå!

Overlegen teknologi

Logitech G502 har et imponerende DPI-spekter fra 200 opp til hele 12.000. Den jobber uten sensorakselerasjon eller pixel-avrunding, og man kan trygt si at musen er designet for å gi den beste og raskeste responsen. Logitech G502 kan spore bevegelser på 300 tommer per sekund. Dette betyr at du vil oppnå best mulig resultat uansett om du foretrekker musematte som er hard eller myk, lys eller mørk. Proteus Core har Logitech Gs eksklusive Delta Zero™- teknologi og den mest nøyaktige sensoren i verden. Proteus Core er derfor nok et bevis på at Logitech satser mye på forskning for å gi spillerne de beste resultatene. 

– Med verdens beste sensorteknologi, vekt- og balanseinnstilling og mekaniske taster, har vi utviklet en mus i en klasse for seg, sier Ehtisham Rabbani, daglig leder i Logitech gaming business.

Mus med høy fleksibilitet

For å maksimere opplevelsen og ytelsen ytterligere, gir Proteus Core mulighet til å justere vekt- og balansepunktet ved å plassere opptil fem vekter a 3,6 g i musen. Logitech Gaming Software gir deg mulighet til å omprogrammere en av de 11 programmerbare knappene, takket være 32-bit ARM-prosessoren som styrer det innebygde minnet til Proteus Core.

Bedre kontroll

Proteus Core har individuelle høyre- og venstreknapper, som gir en mer stabil plattform som igjen vil gi mer presise, holdbare og tilfredsstillende klikk. For ytterligere å forsterke følelsen, hastigheten og nøyaktigheten, bruker vi mekaniske mikrobrytere under hver tast. Og vårt eksklusive, superraske, dual-mode rullehjul er forbedret for å tilby enda bedre presisjon.

Pris og tilgjengelighet

The Logitech G502 Proteus Core Tunable Gaming Mouse er forventet å være tilgjengelig i Norge i løpet av april 2014 til en veiledende pris 799 NOK. For mer informasjon, se gaming.logitech.com.

Powered by Labrador CMS