Logitech G600 MMO Gaming Mouse

Pressemelding fra Logitech 14. juni 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Ta kontrollen med Logitech MMO Gaming Mouse Logitech lanserer 20-knappers mus med en unik presisjon gjennom de lange spilleøktene.

Logitech introduserte i dag det nyeste tilskuddet i sin populære G-serie gaming line-up: Logitech G600 MMO Gaming Mouse, en svært tilpasset og lett anvendelig mus, spesielt utviklet for Massively Multiplayer Online (MMO)-spillere. Musen har 20 knapper – inkludert 12 tommelknapper satt i to grupper på seks, i det spesielt konstruerte tommelpanelet.

Med tre standardprofiler – to for MMO og en for generell gaming – er den satt opp for bruk med en gang du tar den ut av boksen. Ingen drivere er nødvendig. I tillegg har den en G-Shift-funksjon som lett øker antall handlinger du utfører med hvilken som helst knapp, og gir deg full kontroll i favoritt MMOen. Som med alle våre produkter i G-serien, er tastene programmerbare, slik at du kan lage dine egne kommandoer, lagre dem i musens innebygde minne, og åpne dem med ett trykk.

– Logitech G600 MMO Gaming Mouse er et resultat av mye testing med erfarne MMO-spillere, sier Robert Jacobsen, Retail Manager Nordics i Logitech. Utallige timer med forskning gikk med i utformingen av vårt tommelenpanel for å sørge for at det er så behagelig og brukervennlig som mulig. Knappene er utformet for å redusere utmattelse og feilklikk, så man vil virkelig føle forskjell.

For ytterligere personalisering, kan tommelpanelets RGB-belysning tilpasses med mer enn 16 millioner mulige fargekombinasjoner, som du kan bruke til å identifisere din profil. Belysningen kan settes til å lyse kontinuerlig, puls av og på, i en bestemt syklus, eller bli dempet etter en periode med inaktivitet.

Pris og tilgjengelighet

Logitech G600 MMO Gaming Mouse er forventet å være tilgjengelig i begynnelsen av juli 2012, til en foreslått salgspris på NOK 599,-. For mer informasjon, besøk www.logitech.no.

Powered by Labrador CMS