Logitech G602

Pressemelding fra Logitech 27. august 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Trådløs spillmus som går og går

Logitech G602 har åtte ganger batterilevetiden til en gjennomsnitts spillmus. Logitech lanserer også to nye musematter spesialdesignet for dataspill.

I dag lanserer Logitech sin nye spillmus som gir gamere en helt ny hverdag. Den nye Logitech® G602 Wireless Gaming Mouse tillater 250 timer non-stop trådløs spilling I tillegg til å gi gamere den presisjonen de forventer fra Logitech G sin eksklusive Delta Zero™-teknologi.

Og, selvfølgelig, for å tilby gamere best mulig overflate uansett hvilket spill de foretrekker, lanserer Logitech også to nye musematter for dataspill - Logitech® G440 Hard Gaming Mouse Pad og Logitech® G240 Cloth Gaming Mouse Pad. Disse nye musemattene har optimale overflater for gaming – uansett hvilken oppløsning man bruker.

Åtte ganger batterilevetid

­– Når jeg sitter og spiller vil jeg ikke tenke på noe annet enn spillet mitt og hva mitt neste steg kommer til å bli. Vanligvis har trådløse spillmus den feilen at man må avbryte gamingen for å byte batteri. Det er veldig frustrerende! Det slipper man nå, sier Alex Machado, kategorisjef for gaming i Logitech. Vi hadde et hårete mål, og vi nådde det. Å doble, triple eller til og med firedoble batterilevetiden til vanlige trådløse spillmus var ikke nok for oss. Vi ville gi gamere et helt nytt product som kommer til å endre opplevelsen av trådløs gaming for alltid. Med 250 timers batterilevetid er det nettopp det G602 gjør. Nå er det på tide at gamere slipper å miste en seier på grunn av noes å simpelt som et batteri, og DET har vi sørget for i dag, sier Machado.

Logitech G602 Wireless Gaming Mouse setter helt ny standard innen trådløs gaming. Uten ledninger, knuter eller forstyrrende elementer. G602 har to forskjellige innstillinger, og kan brukes i opptil 250 timer non-stop i fullt spillmodus eller såkalt “Performance-mode” og i opptil 1400 timer i såkalt “Endurance-mode”. Musen inneholder Logitech Gs eksklusive Delta Zero-teknologi som gir ekstrem kontroll og nøyaktighet. Den er også utstyrt med mekaniske taster med en levetid på 20 millioner klikk. Og ettersom den har elleve programmerbare taster, kan du enkelt styre favorittspillene med de handlingene du oftest benytter, ved hjelp av Logitech Gaming Software. Logitech G602 Wireless Gaming Mouse har en foreslått salgspris i Norge på NOK 699,-

To nye musematter

En innovativ mus som Logitech G602 Wireless Gaming Mouse fortjener intet mindre enn en musematte med den beste overflaten. Logitech G har derfor testet og forsket seg fram til to nye musematter med optimal overflate til dataspill. Logitech G440 Hard Gaming Mouse Pad er ideell for såkalt “high-DPI gaming” slik at du kan kjenne adrenalinet med høyhastighetsspill uten å spinne helt ut av kontroll. Den gir minimal friksjon og har fin-strukturert overflate. Denne musematten ble spesiallaget for å utfylle Logitech G mus-sensor for ytterligere presisjon. Musematten er 3 mm, har 3 lag og er designet for å holde seg stødig på plass under høyhastighets-spill. Logitech G440 Hard Gaming Mouse Pad har en foreslått salgspris i Norge på NOK 199,-

Logitech G240 Cloth Gaming Mouse Pad er ideelt for såkalt “low-DPI gaming” og er perfekt for gamere som spiller skytespill. Den varmebehandlede overflaten gir presise bevegelser og riktig mengde friksjon. Gummibunnen på 1 mm gir matten bunnsolid stabilitet. I likhet med Logitech G440 Hard Gaming Mouse Pad, ble denne musematten laget for å gi Logitech G mus-sensor sitt fulle potensial – uansett hvilken mus i G-serien man bruker. Logitech G240 Cloth Gaming Mouse Pad har en foreslått salgspris i Norge på NOK 129,-

Tilgjengelighet

Alle disse produktene er forventet å være tilgjengelig i Norge i løpet av første halvdel av september. For mer informasjon, se gaming.logitech.com or our blog.