Logitech Global Graffiti Collection

Pressemeding fra Logitech 13. juni 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

LANSERER LOGITECH GLOBAL GRAFFITI COLLECTION      

Logitech kjører stil med sin nye kolleksjon Det nye tilbehøret lar deg følgeditt eget mønster

— Logitech offentliggjorde i dag sitt nye datatilbehør Logitech Global Graffiti Collection. Den nye kolleksjonen er basert på et stilig og fargerikt design, inspirert av kulturer over hele verden. Tilbehøret har farger og mønstre som blander globale trender med lokale impulser, så du kan velge en kombinasjon som uttrykker din personlighet aller best.

– Global Graffiti Collection gir våre mest populære produkter en helt ny stil, sier Robert Jacobsen, Retail Manager Nordics i Logitech. Vi dro ut og fant nye designere fra hele verden, som uttrykker en unik, men høyaktuell stil. Dette designet satt vi sammen i en samling vi har kalt Global Graffiti Collection.

Matchende tilbehør Kolleksjonen inneholder autentisk design i naturtro farger. Hvert design ertydelig forskjellig, men likevel del av en helhet. Noen av designene er i begrenset opplag, men det er fullt mulig å velge en mønstret mus og matche den med annet tilbehør fra samme kolleksjon.

Pris og tilgjengelighet

Logitech Global Graffiti Collection tilbyr tverrkulturell stil til en rimelig pris, fra NOK 199,- til NOK 299,-, avhengig av produkt.  De nye designene erforventet å være tilgjengelige i Norge i slutten av juni 2012. For mer informasjon, besøk www.logitech.no.

Powered by Labrador CMS