Logitech Illuminated Living-Room Keyboard K830

Pressemelding fra Logitech 9. april 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nå kommer tastaturet som sofaen din har lengtet etter

Logitech Illuminated Living-Room Keyboard K830 lar deg se filmer, serier, surfe eller se bilder på TV-en mens du lener deg tilbake i sofaen.

I dag introduserer Logitech sitt nye tastatur Logitech® Illuminated Living-Room Keyboard K830. Det oppladbare tastaturet har bakgrunnsbelyste taster, integrert touchpad og avansert trådløs tilkobling, så du kan styre TV-en eller PC-en fra sofaen eller sengen. Til og med i mørket!

– Flere og flere forbrukere ønsker enkel tilgang til filmer, serier, musikk og bilder, sier markedssjef Christina Holmberg i Logitech Norden. Vårt nye Illuminated Living-Room Keyboard K830 er utviklet med dette i bakhodet. Bakgrunnsbelyste taster og et stilrent design gjør at dette tastaturet passer perfekt i de fleste hjem.

Lyser i mørket

Logitech Illuminated Living-Room Keyboard K830 dimmes eller lysner automatisk, basert på lysmengden i rommet. Når man taster, vil tastene lyse. Når man slutter å taste, slås bakgrunnslyset av etter fem sekunder for å spare strøm.

Stabilt på 10 meters avstand

Tastaturet er kompakt og lett, og har såkalte “soft-feel”-taster. Logitech Illuminated Living-Room Keyboard K830 kan brukes fra opptil 10 meters avstand med stabil forbindelse, takket være Logitechs velkjente Unifying-mottaker som leverer 2.4GHz trådløs tilkobling. Tastaturet er også oppladbart, så man skal slippe å bekymre seg for batterier.

Stilig og lett

For at man skal slippe rot og styr med både tastatur og mus slengende rundt i stuen, har Logitech slått sammen dette i en og samme enhet. Touchpad-en er smidit og gir nøyaktige markørbevegelser. De runde kantene gjør det enkelt å holde tastaturet, og det lette, slange designet gjør det enkelt å rydde tastaturet inn i en hvilken som helst hylle eller skuff.

Pris og tilgjengelighet

Logitech Illuminated Living-Room Keyboard K830 er forventet å være tilgjengelig i Norge i løpet av April 2014 til en veiledende pris på 999,- NOK. For mer informasjon, besøk www.logitech.com.

Powered by Labrador CMS