Logitech Mac-sortiment

Pressemelding fra Logitech 12. desember 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Logitech utvider sitt Mac-sortiment  og lanserer Logitech® Bluetooth® Easy-Switch™ Keyboard for Mac, iPad og iPhone samt den nye Logitech® Rechargeable Trackpad for Mac.

Begge produktene gjør at du kan styre, navigere og benytte Apple-produkter på en ny måte. Logitech Bluetooth Easy-Switch Keyboard tar i bruk Logitech Easy-Switch-technology – lik teknologien på det populære Logitech® Bluetooth® Illuminated Keyboard K810. På den måten kan du enkelt gå fra å skrive en e-post på Mac-en, til å ta notater på IPad-en eller svare på en SMS på iPhonen ved et enkelt tastetrykk. Med Logitech Rechargeable Trackpad får du i tillegg et fullt sett av MacOS multi-touch muligheter på en glatt glassflate.

–Logitechs nye produkter er basert på de elementene folk elsker med sine Apple-produkter, og gjør de enda eklere å bruke,sier Mike Culver, vice president of brand development for consumer computing platforms i Logitech.– Både tastaturet og trackpad-en har et design som komplimenterer Apple-produktene, samtidig som du vil sette pris på den smarte strømsparingsfunksjonen.

Logitech Bluetooth Easy-Switch Keyboard

Logitech Bluetooth Easy-Switch kan kobles til tre Apple-produkter samtidig, og har alle Mac—funksjonene du forventer, inkludert Command, Brightness og Mission Control. Aluminiumsdesignen matcher Apple-produktene slik at den passer perfekt ved siden av din Mac, iPhone eller iPad.

Tastaturet er laget for optimal brukervennlighet og kraft. Lyssettingen gjør at tastene er lette å finne i mørket. Tastaturet skrur seg automatisk på når hånden din nærmer seg, og tilpasser lyssettingen etter omgivelsene.

Logitech Rechargeable Trackpad

Logitech Rechargeable Trackpad har mulit-touch-control, slik at du enkelt kan klikke, scrolle og zoome. Fordi touch-området er større enn på en typisk notebook-pad, er det enklere å utnytte alle Mac OS sine funksjoner. Med trackpad-en er det slutt på utladete batterier. Den kan nemlig lades med en USB-kabel, også mens den er i bruk. Fullt oppladet har Logitech Rechargeable Pad en batterilevetid på en måned. Med trådløs tilkobling via Bluetooth kan trackpad-en kobles med enheter innen en omkrets på 30 fot.

Kommer i januar

Logitech Bluetooth Easy-Switch Keyboard og Logitech Rechargeable Trackpad er forventet i salg i Europa fra januar, 2013.

For mer informasjon se www.logitech.no.

Powered by Labrador CMS