Logitech MX Master

Pressemelding fra Logitech 24. mars 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Logitech lanserer sin mest avanserte trådløse mus

Logitech MX Master trådløse mus er designet til å fungere på flere skjermer og systemer

I dag åpnet Logitech en ny verden med muligheter med introduksjonen av Logitech® MX Master Wireless Mouse. MX Master er det nye paradigmet når det kommer til presis, rask, komfortabel navigasjon og den omfatter det beste av Logitechs industriledende innovasjon i en håndformet design. Den nye musen er optimalisert for folk som jobber på ulike skjermer og enheter samtidig.

– Logitech MX Master trådløs mus er vakkert designet og er allsidig både når det kommer til kontroll, presisjon og hastighet”, sier Charlotte Johs, global visepresident for dataenheter i Logitech. – De mange navigasjonsmulighetene og de avanserte funksjonene gjør det til vår beste mus noen sinne.

Den nyeste musen, i en serie som inkluderer Logitech MX Revolution og Logitech Performance MC, er perfekt formet for komfort og håndlaget for kontroll og hastighet. Musens form støtter både hånden og håndleddet i en naturlig posisjon, noe som gjør det enkelt å få en god opplevelse med sine godt posisjonerte knapper og hjul.

Den har en hastighetstilpasset rullehjul som lar deg skifte automatisk fra klikk-til-klikk til hyperrask scrolling, og et unikt tommelhjul for sideveis scrolling og sidebytting. Koble den til din Windows® eller Mac®-maskin gjennom det inkluderte Logitech Unifying Reciever eller Bluetooth® Smart-teknologi, så har du muligheten til å parre Logitech MX Master trådløs mus opp til tre ulike enheter, noe som gjør det mulig å jobbe på både mobil, laptop eller nettbrett. Med Logitechs Easy-SwitchTM-knapp kan du fritt bytte mellom hver enhet, og den har også en knapp som kan bli tilpasset til å gjenskape kommandoer på Mac® maskiner så du kan oppnå mer, raskere.

For tilpasning, lar Logitechs OptionsTM –programvare deg tilpasse knapper og handlinger til å utfylle dine behov. Og Logitechs Darkfield LaserTM tilbyr overlegen sporing på nær sagt alle overflater, selv på glass og høyglansede overflater.

MX Master har et oppladbart batteri som varer i opptil 40 dager avhengig av bruk, og en indikator som lyser og påminner deg på når batteriet nærmer seg tomt. Fire minutters lading gir deg en hel dags bruk og du kan også fortsette å bruke musen mens den lader, noe som eliminerer risikoen for nedetid.

Pris og tilgjengelighet

Logitech MX Master trådløse mus er forventet å være tilgjengelig i april 2014 til en veiledende pris på 899,- kroner. For mer informasjon, vennligst besøk www.logitech.com/mxmaster eller vår blogg.

Powered by Labrador CMS