Logitech produktserie for Windows 8

Pressemelding fra Logitech 10. oktober 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Logitechs nye produktserie er spesielt tilpasset Windows 8

Ny produktserie gjør opplevelsen med Windows 8 enklere og mer komfortabel

  — I dag lanserer Logitech en ny produktserie designet spesielt for Windows 8, med sitt nye berøringsgrensesnitt. Produktserien inneholder Logitech® Wireless Rechargeable Touchpad T650, Logitech® Touch Mouse T620 og Logitech® Zone Touch Mouse T400, og er tilgjengelig i Norge fra begynnelsen av november.

– Denne nye produktserien er optimalisert for best mulig navigasjon med Windows 8, sier Mike Culver, Vice President of Brand Development for Consumer Computing Platforms hos Logitech. Våre nye mus og touchpads har berøringsskjermen de fleste er vant til fra smarttelefoner og nettbrett. Med Windows 8 får man nå en lik berøringsoppleveløse, og denne produktserien gir rask, enkel og dynamisk tilgang til kjerneelementene i det nye grensesnittet.

Logitech Wireless Rechargeable Touchpad T650

Logitech Wireless Rechargeable Touchpad T650 har en stor og jevn berøringsflate i glass som støtter Windows 8, og som gjør det lettere å bytte faner og vinduer, samtidig som den gir fingrene mer plass. Man utfører enkelt de grunnleggende peke, klikk og bla funksjonene på berøringsoverflaten, men du kan også dra nytte av nye Windows 8-bevegelser, for eksempel EDGE bevegelser for app-svitsjing, app-bar og charms bar-aktivering, pinch-to-zoom og tre fingre til å ta deg tilbake til startskjermen.

Logitech Touch Mouse T620

For de som leter etter en mus med et elegant design, gir Logitech TouchMouse T620 en full berøringsoverflate for enkel navigasjon. Likt som med touchpaden, gir musen frihet til å kontrollere hvor fingrene hviler på musen - selv på kantene - slik at alt du gjør føles naturlig og intuitivt, inkludert horisontal og vertikal scrolling, og app-veksling. Denne trådløs musen er rå-stilig, har komfortable kurver og en laser-grade optisk sensor som sikrer presisjon på de fleste overflater.

Logitech Zone Touch Mouse T400

Logitech Zone Touch Mouse T400 er langt mer enn en vanlig mus. Den gir raskt og enkelt tilgang til populære elementer i operativsystemet. Den har en berøringsoverflate i glass som er designet for å gi jevne bevegelser med fingrene – både horisontalt og vertikalt. Du kan klikke hvor som helst på forsiden av touch-sonen for å gå direkte til Windows 8 Start-skjermen og for å få tilgang til dine favoritt-apps. Med et gummigrep og komfortabel form - og ved å koble standard funksjonalitet som finnes i en mer tradisjonell mus– kan du utforske din PC eller ditt nettbrett mange timer.

Batterilevetid

Logitech Wireless Rechargeable Touchpad T650 lades via USB og har opptil en måned batterilevetid  ved full ladning, og en av/på-bryter og lys som indikator for lavt batteri. Logitech Touch Mouse T620 har seks måneders batterilevetid, og Logitech Zone Touch Mouse T400 har 18-måneders batterilevetid. Likt som med touchpaden, har Logitech Zone Touch Mouse T400 også en av/på bryter og og lys som indikator for lavt batteri. Batterilevetiden for hvert produkt er basert på varierende bruk og driftsforhold.

Pris og tilgjengelighet

Logitech Wireless Rechargeable Touchpad T650, Logitech Touch Mouse T620 og Logitech Zone Touch Mouse T400 er forventet å være tilgjengelig i begynnelsen av november 2012, til en foreslått salgspris på 699,-, 599,- og  429,-. For mer informasjon se www.logitech.no.

Logitech produkters kompatibilitet med Windows 8 De fleste av Logitech mus og tastaturer kan brukes med Windows 8. For en full liste med Logitech-produkter som er kompatible med Windows 8, se www.logitech.com/Win8-compatibility.

Powered by Labrador CMS