Logitech Washable Keyboard K310

Pressemelding fra Logitech 22. august 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nå kan du vaske tastaturet ditt

Logitech lanserer i dag et helt nytt tastatur. Det heter Logitech Washable Keyboard K310, og kan rengjøres og vaskes på heltvanlig måte uten problemer.  

Logitech offentliggjør i dag det siste tastaturet i sitt sortiment med PC-tastatur, Logitech® Washable Keyboard K310. Dette tastaturet er lett å rengjøre og å tørke, enten du bare vil tørke litt støv eller skylle tastaturet i vasken. Det er også designet for en behagelig skrive opplevelse meden velkjent layoutog elegant, tynn profil.

Logitech Washable Keyboard K310 kan vaskes for hånd gang på gang, og det kan senkes (med unntak av USB-kabelen) i opptil 28 cm med vann. Hullene på baksiden (dreneringshull) gjør at tastaturet tørker raskt og enkelt, mens tastene er lasertrykte og UV-belagt for å sikre at de ikke falmer i vask. I tillegg tåler tastene på dette tastaturet opp til fem millioner tastetrykk - noe som betyr at tastaturet kan vaskes og brukes flittig.

– Vi har alle opplevd panikken over at en kaffekopp søles over hele tastaturet, sier Sophie Le Guen,senior director of mice and keyboards hos Logitech. Det trenger ikke å bli et problem lenger.

Dette holdbare og komfortable tastaturet har et moderne design og kommer i full størrelse, det passer dermed både til din datamaskinen og på arbeidsplassen. Det leveres komplett med F-taster og talltastatur, og er kompatibelt med Windows ® XP, Windows Vista ® og Windows ® 7. Med tolv hurtigtaster for umiddelbar tilgang til Internett, e-post, avspilling, volum og mer, kan du lett åpne dine mest brukte programmer med et enkelt tastetrykk. For å gjøre livet enda enklere, krever dette tastaturet ingen programvare for oppsett, bare trekk enheten rett ut av esken, plugg den inn og skriv i vei.

Pris og Tilgjengelighet

Logitech Washable Keyboard K310 er forventet å være tilgjengelig i Norge fra begynnelsen av oktober, til en utsalgspris på NOK 349,-. For mer informasjon se www.logitech.comeller vår blogg.

Powered by Labrador CMS