Logitech Wireless Mini Mouse M187

Pressemelding fra Logitech 15. februar 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Trådløs mus i lommeformat

Den nye Logitech Wireless Mini Mouse M187 gir rask og sikker oppkobling

I dag introduserer Logitech sin nye Logitech Wireless Mini Mouse M187. Den nye musen gir en sikker trådløs forbindelse, og har et design som gjør at den komfortabelt passer i vesken eller bukselommen. Glem ledninger og krøll, og nyt den sterke, stabile forbindelsen med så godt som ingen forsinkelser.

– På grunn av det smidige designet, kan man alltid ha med seg denne musen – uansett hvor man tar med seg laptopen, sier Retail Manager Nordics i Logitech, Robert Jacobsen.

Sikker oppkobling Installasjonen er enkel, og krever ingen programvare. Du kan bare plugge inn nano-mottakeren og begynne å bruke den nye musen. Nano-mottakeren er så liten at den passer inn I USB-porten. Hvis du vil ta den ut, kan den oppbevares inni musen. Da slipper du å bekympre deg for å miste den.

Logitech Wireless Mini Mouse kommer i mange farger, så du lett kan finne en som matcher din egen stil. Den har 3-års garanti, og er dermed et løfte om høy kvalitet.

Pris og tilgjengelighet

Logitech Wireless Mini Mouse M187 er tilgjengelig i Norge fra og med februar til NOK 199,-.

Musen finnes i fargene sort, hvit, rød og blå.

Powered by Labrador CMS