Logitech Wireless Mouse M560

Pressemelding fra Logitech 16. oktober 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Trådløs mus for høyre og venstre

Logitech lanserer Logitech Wireless Mouse M560 – en trådløs og komfortabel mus i full størrelse. Musen er skapt for å passe alle hender – uansett om du skriver med høyre eller venstre hånd, eller om du bruker fingertuppene eller håndflaten.

– Vi så et klart behov for en mus med skrivekomfort time etter time, sier Pål Berntsen i Logitech Norge. Logitech Wireless Mouse M560 gjør det enkelt å få rask tilgang til programmer, verktøy og funksjoner du bruker mest, samtidig som den er utrolig komfortabel å bruke. Uansett hvilken hånd du foretrekker å bruke.

Brukervennlig, effektiv og komfortabel

Logitech Wireless Mouse M560 har en menyknapp for Windows® 8 bak hjulet, så man ved hjelp av ett klikk får tilgang til de mest brukte funksjonene – inkludert App Switch og Charms Bar. Musen har også to ekstra tommelknapper, slik at man enkelt kan skifte mellom det tradisjonelle Windows-skrivebordet og apps og grensesnittet med nye Windows 8. Tommelknappene kan også tilpasses for å gjøre akkurat det man vil de skal med Logitech SetPoint™ -programvaren.

Logitechs hyperraske hjul gjør at du kan kombinere fart og presisjon. I såkalt free-spinning-modus med klikk-til-klikk kan du bla gjennom lange dokumenter, web-sider og nyhetsfeeds, eller gå gjennom regneark, fotoalbum eller spillelister. M560 inkluderer Logitech Unifying-mottakeren, som er så liten at den i praksis forsvinner i datamaskinens USB-port.

Pris og tilgjengelighet

Logitech Wireless Mouse M560 er forventet å være tilgjengelig i slutten av måneden, og har en veiledende pris på 349 NOK.

Powered by Labrador CMS