Logitech Wireless Solar Keyboard K750, K60 og Folio

Pressemelding fra Logitech 25. januar 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Strømregningene er dyre nok som de er!

Solenergi har raskt blitt sentralt i vår hverdag, og flere og flere bruker solenergi til å varme opp både hus og elektronisk utstyr. I 2010 lanserte Logitech verdens første lys-drevne tastatur, Logitech ® Wireless Solar Keyboard K750. For å utvide produktutvalget til å støtte iPad ® og iPhone ®, har vi også lansert Logitech Wireless Solar Keyboard K760 og Logitech Solar Keyboard Folio.

Visste du at:

Her er Logitech-produktene du kan spare strøm med:

Logitech Solar Keyboard Folio for iPad – 1199 NOK

Logitech Solar Keyboard Folio gir god beskyttelse til tredje generasjons iPad og iPad2. Solceller lader det innebygde Bluetooth-tastaturet i ethvert lys – innendørs og utendørs. Fullt oppladet varer batteriet i inntil to år, selv i mørke (basert på bruk i 2 timer per dag). Logitech Solar Keyboard Folio har en umiddelbar av-/på-funksjon, som automatisk vekker iPad-en når du åpner dekselet, og setter den i standby når du lukker det. Tastaturet har to stillinger som holder iPad-en i en optimal vinkel. Ved å plassere iPad-en i den første posisjonen, kan tastaturet brukes til å skrive. , mens den andre posisjonen, vil de første tastaturradene fungere som medieavspiller og volumkontroll, så du kan spille av, sette på pause og skru opp volumet på et øyeblikk.

Logitech Wireless Solar Keyboard K760 for Mac, iPad og iPhone –799 NOK

Logitech Wireless Solar Keyboard K760 er et lysdrevet tastatur for Mac, iPad eller iPhone®. Med den enkle Bluetooth-tilkoblingen, kan du koble tastaturet til så mye som tre enheter, og bytte mellom dem med bare en knapp. Logitech Wireless Solar Keyboard K760 har et slankt, minimalistisk design og Mac-spesifikke taster, inkludert command, lysstyrke, eject og mer. Solceller lader det innebygde Bluetooth-tastaturet i ethvert lys – innendørs og utendørs.

Logitech Wireless Solar Keyboard K750 (PC- og Mac-versjoner) –749 NOK

Dette var det første lysdrevne tastaturet fra Logitech. Det lades uansett lys, og holder i tre måneder.

Powered by Labrador CMS