Logitech Wireless Touch Keyboard K400 Plus

Pressemelding fra Logitech 10. juni 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Logitech forenkler å koble din PC til TV’en med det nye stuetastaturet

Logitechs trådløse touchtastatur K400 Plus lar deg kontrollere dataskjermen på TV’en din på en komfortabel måte.

I dag annonserte Logitech deres nye Logitech® Wireless Touch Keyboard K400 Plus, et tastatur til stuen som komfortabelt lar deg kontrollere PC-skjermen på din TV. K400 Plus inneholder en trådløse rekkevidde på opp til 10 meter og en integrert touchpad som gjør det enkelt å streame filmer, TV-serier, musikk og annen underholdning på din PC fra sofaen.

”Stuen er et sted hvor man slapper av, underholder oss selv og som forbinder venner og familie”, sier Charlotte Johs, global visepresident for dataenheter i Logitech. ”Logitech Wireless Keyboard K400 Plus gjør det lett å koble din PC til TV’en og søke på internettinnhold.”

K400 Plus er bygget etter den populære Logitech Wireless Touch Keyboard K400 og inneholder en integrert touchpad med justerbar markørkontroll, noe som gjør det til et kompakt alt-i-ett-tastatur med musfunksjon. Snarveisknapper gir deg enkelt tilgang til volumkontroll og menynavigasjon, og intuitive pilknappene hjelper deg å få din digitale underholdning kjapt.

K400 Plus er designet for den moderne stuen i nøytral, og K400 Plus har også et slankt design som gjør det enkelt å oppbevare. Det har også runde kanter for komfort, som gjør det til det perfekte tastaturet for alle. Med forhåndsinstallerte batterier som varer i opp til 18 måneder, gir det endeløse timer med underholdning uten forstyrrelser.

Pris og tilgjengelighet

Logitech Wireless Touch Keyboard K400 Plus er forventet å være tilgjengelig i juli til en veiledende pris på 449.00,-.

For mer informasjon, vennligst besøk www.logitech.com/K400Plus eller vår blogg.

Powered by Labrador CMS