Logitechs Touch Mouse M600

Pressemelding fra Logitech 8. februar 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Logitech legger følelser i surfingen Med Logitechs nye Touch Mouse M600, kan du bla, scrolle og surfe mer intuitivt.

I dag har Logitech, verdens ledende produsent av mus, lansert Logitech® Touch Mouse M600, en mus med følsom berøringsflate som er behagelig å ta på – enten du skal scrolle gjennom et langt dokument eller bla gjennom bilder fra en fest.

- Vi har alle blitt vant til å bruke fingertuppene med både smarttelefoner og nettbrett, sier Retail Manager Nordics i Logitech, Robert Jacobsen. For mange, er disse bevegelsene faktisk mer intuitive og automatiske enn den gamle måten. Logitech Touch Mouse M600 følger utviklingen i hvordan vi kommuniserer med den digitale verden, slik at vi også kan bruke datamus på en mer naturlig måte, sier Jacobsen.

Behagelig å bruke Med Logitech Touch Mouse M600 kan du scrolle, bla og surfe uansett hvor på musen fingertuppene hviler. Det moderne designet og de myke kantene, gjør at musen er komfortabel å bruke, i tillegg til at den ser bra ut – uansett hvor du bruker laptopen din. Programvaren Logitech Flow Scroll gjør at scrollingen oppleves mer flytende – veldig likt følelsen man får av å scrolle på smarttelefonen.

For begge hender Musens enestående design, gjør den til et perfekt valg for bade høyre- og venstrehendte mennesker. Programvaren Logitech SetPoint gir mulighet til å overføre og flytte på klikke-områdene, slik at musen passer like godt i venstre som i høyre hånd. Logitech Touch Mouse M600 inkluderer en liten Logitech Unifying-mottaker, som kan koble opptil seks kompatible mus og tastatur via en USB-port. Legg til et tastatur, bytt mus, eller plukk ut annet tilbehør som passer deg best – uten å måtte bytte mottaker eller ofre flere USB-porter.

Logitech Touch Mouse M600 er kåret i CES Innovations 2012 Design and Engineering Awards Honoree i produktkategorien for datautstyr.

Pris og tilgjengelighet

Logitech Touch Mouse kan bestilles på www.logitech.no til NOK 569,-

Powered by Labrador CMS