Strong Wi-Fi Extender og Wi-Fi Connection Kit Duo

Pressemelding fra Strong Scandinavia 17. november 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Strong Connected har løsningen på svake og dårlige trådløse opplevelser !!

Strong Scandinavia A / S er stolte av å kunne presentere de første Wi-Fi-produktene til forbrukere med MESH teknologi

"Alle vet om utfordringene med dårlig forbindelse og treg hastighet ved bruk av trådløse hjemmenettverk. Det forhindrer mange forbrukere fra å dra nytte av digitale tjenester som er tilgjengelige og som faktisk gir valg mange ønsker. Det skaper også dårlige investeringer med retur på grunn av liten brukervennlighet blandt de trådløse produktene som finnes på markedet! Dette problemstillingen utfordrer STRONG med de første produktene i vår nye Wi-Fi-streaming kategori "sier direktør Kenn Jensen.

En løsning som fungerer - MESH teknologi

MESH teknologien er ikke ny, den brukes i profesjonelle produkter på for eksempel flyplasser og hoteller. STRONG Wi-Fi er de første til å lansere teknologien i produkter til forbrukerne, og således gjøres profesjonell teknologi tilgjengelig for alle som har utfordringer med sine trådløse nettverk.

Installasjonen er enkel og grei, samtidig skalert for å passe alle boliger, uavhengig av størrelse. Det vil i utgangspunktet være to produkter, se mer nedenfor. Produktene finnes på lager i Danmark. Kontakt oss for produkter til å teste og ytterligere informasjon.

Bruk av trådløse nettverk i dag og i fremtiden

Antallet enheter som skal tilkobles trådløst i hjemmet øker betraktelig og de fleste husstander har flere mobiltelefoner, nettbrett, smart-TV-og spillkonsoller som må dele forbindelse med våre datamaskiner. Trenden er at alt må tilkobles til nettverket, og vi ser utviklingen av "Internet of Things", som startet med vaskemaskiner, kokeplater og andre apparater som også kan kobles til hjemmenettverket og på den måten er koblet til Internett. Det er ventet at rundt 50% av alle enheter som er koblet til Internett i 2017 vil være ikke-PC-enheter *.

Bruken av trådløse nettverk har endret seg de siste årene. I dag lagres mye fra bærbare enheter automatisk backup til en cloud-løsning, vi legger ikke merke til dette - men det er en konstant strøm av data fra våre enheter og vårt trådløse hjemmenettverket. Samtidig er ordet streaming blitt dagligdags med tjenester som Netflix, Viaplay, YouSee Play og mange andre. Forbrukere ønsker valgfrihet for å velge selv hvordan de ønsker å bli underholdt. Det setter større krav til hvordan vårt trådløse nettverket fungerer hjemme, som for streamingtjenester avhenger god dekning med jevn hastighet for å levere solid bildekvalitet og lyd til alle rom i huset.

I 2014 utgjorde Netflix over 30% av den totale Internett-trafikken i USA og YouTube sto for 13% **, og andelen er økende. Det finnes flere leverandører av streaming mens vi samtidig står overfor skiftet fra HD til UHD (4K), som igjen vil sette større krav til båndbredde til vårt trådløse hjemmenettverk. Det er forventet at videostreaming vil representere 73% av global Internett-trafikk i 2017 *.

*Kilde: Cisco VNI Annual Report 2012-2017                              

**Kilde: www.sandvine.com

STRONG Wi-Fi Extender 1600:

Wi-Fi range extenderen utvider den trådløse Wi-Fi dekningen i hjemmet med minst 70m2 med en hastighet på 1600 Mbit/s.

Du kan streame film, musikk og bilder med høyeste kvalitet, samtidig med at Airplay og Mediaserver (NAS) fra eksterne enheter understøttes.

Kan enkelt utvides med flere enheter, om huset skulle trenge det. Garantert enkelt oppsett og eksepsjonell hastighet.

Vejl. pris kr. 1.199,-

• Dual-band 2,4GHz & 5GHz

• 3x3 11ac Gbps & 2x2 11n 300 Mbps

• 1600 Mbit/s

• 2 x Gigabit Ethernet

• USB 3.0 connection

• 3,5 mm. audio (Airplay)

• NAS

• MESH technologi

STRONG Wi-Fi Connection Kit Duo 1700:

Det raskeste og minste Wi-Fi Connection Kit, som leverer eksepsjonell hastighet mellom ruteren og 4K-TV samtidig oppgraderer kittet alle rutere til 5GHz 802.11ac og utvider Wi-Fi-dekningen med minst 120m2.

Du kan glede deg over streaming av Ultra HD-innhold uten avbrudd på 4K-TV, når den er tilkoblet med STRONG Connection Kit.

Som en bonus kan nyere trådløse enheter som støtter 5 GHz (802.11n og 802.11ac) benytte seg av det raske Wi-Fi MESH nettverk kittet leverer. Garantert enkelt oppsett og eksepsjonell hastighet.

Veil. pris kr. 1.699,-

• Single-band 5 GHz

• 4x4 11ac (N supported)

• 1700 Mbit/s 802.11ac

• 2 x Gigabit Ethernet

• MESH technologi

Powered by Labrador CMS