Samsung HomeSync

Pressemelding fra Samsung 24. feruar 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Familiens nye magiske boks heter Samsung HomeSync

Kombinert mediasenter med Android Jellybean og en privat hjemmeskytjeneste på 1TB for lagring, muliggjør deling og streaming mellom familiemedlemmens Android-enheter

Har du minnekortet fullt av videoklipp? Et uendelig antall bilder på PC-en? Alle filmene dine lagret på nettbrettet? Nå kan du samle alt på et sted og ha tilgang til innholdet ditt når du vil, hvor du vil og på hvilken enhet du ønsker. Løsningen heter Samsung HomeSync – en hub som hele familien kan bruke til å lagre og dele sitt digitale liv.

Under mobilmessen MWC i Barcelona presenterte Samsung for første gang sin storsatsing Samsung HomeSync. Det er en moderne løsning som er utviklet og tilpasset de ulike enhetene som en typisk familie har i dag – alt fra smarttelefoner, smarte kameraer, nettbrett, PC og TV. 

Enkelt å koble til med NFC

Android-enheter med NFC gjør det enkelt å koble seg til HomeSync. Alt du trenger å gjøre er å legge enheten i nærheten av HomeSync så kobler de seg sammen uten at du trenger å gjøre noe. Etter det skjer opp- og nedlasting av bilder, musikk og andre filer via 3G/4G-nettet eller Wi-Fi. Det gjør at du kan dele dine bilder fra drømmeferien direkte med familiemedlemmer som sitter hjemme i sofaen. Hele åtte brukere kan benytte HomeSync med inntil seks enheter per bruker. Alle brukere kan også ha et privat område som er passordbeskyttet. Med en samlet lagringskapasitet på 1TB er det nok plass til hele familiens bilder og videoer. 

Smart hjemmeunderholdning

Med Jellybean forhåndsinnstallert kan apper og spill lastes ned fra Google Play og Samsung Apps. Du kan til og med vise innhold fra tilkoblede enheter direkte på TV. IPTV-støtte innebærer at HomeSync kan brukes som en Set-Top boks med innspillingsmulighet. Du kan ta opp ditt favorittprogram og spille det av på mobile enheter. HomeSync kan styres av din Android-enhet med hjelp av AirMouse-funksjonen. Du kan også bruke en mus med Bluetooth eller tastatur.

Opp til fire IP-kameraer kan kobles til HomeSync, og det gjør at familiemedlemmer kan fjernovervåke hjemmet og få alarm-meldinger direkte til en mobil enhet. Samsung HomeSync er tilgjengelig i butikk fra slutten av april til veiledende utsalgspris 2 500 kroner

Fakta: Samsung HomeSync er utrustet med en Gaia 1,7 GHz (Dual Core) prosessor,1GB DDR3 + 8GB eMMC + 1TB HDD minne,  Wi-Fi, LAN, Bluetooth v4.0, NFC, USB 3.0, micro-USB, HDMI-utgang med HDCP-støtte, S/PDIF.

Powered by Labrador CMS