Microsoft Surface 3

Pressemelding fra Microsoft 31. mars 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Microsoft lanserer den tynneste og letteste Surface-modellen noensinne

Surface 3 er spesielt godt egnet for skoler og studenter

I dag presenterer vi Surface 3, nettbrettet som kan erstatte den bærbare PC-en. Surface 3 er lettere, tynnere og har en lavere prislapp enn storebror, Surface Pro 3. Brettet kan kjøpes i Norge fra 7. mai, men kan forhåndsbestilles allerede i dag.

Surface 3 leveres med Windows 8.1, og vil kostnadsfritt kunne oppgraderes til Windows 10 når operativsystemet lanseres senere i år. Det innebærer at du kan kjøre alle Windows-programmer, så vel som alle apper i Windows Store. Surface 3 har lang batteritid, som lar deg bruke brettet en hel arbeidsdag, eller se opptil ti timer med film uten å måtte lade den.

Med Surface 3 får du også et kostnadsfritt ettårig abonnement på Office 365 Personal. Sammen med Surface-pennen, som kan kjøpes ekstra, kan din Surface 3 fungere som en digital skisse- og kladdebok, såvel som et nettbrett eller PC. En kombinasjon som gjør Surface 3 til det perfekte valget for feks studenter, skoler og personer som vil være produktive, uansett tid og sted.

En spesialdesignet dockingstasjon gjør nettbrettet om til en desktop PC, med 4 x USB porter, nettverksport og støtte for en ekstern skjerm.

Surface 3 har en HD-skjerm på 10.8 tommer i formatet 3:2, og har akkurat som Surface Pro 3 en Mini DisplayPort, microSD-kortleser og en USB 3.0-port som lar deg koble til alt tilbehør du trenger, når du trenger det, for å arbeide godt!

Til Surface 3 lanseres Surface 3 Type Cover. Et tastatur med magnetisk stabilitet som gjør det enkelt å jobbe på, samtidig som det fungerer som et beskyttende lokk for skjermen. Surface 3 Type Cover kommer til Norge i tre ulike farger (blått, rødt og svart).

Anbefalt pris:

Intel Atom x7 / 2 GB RAM / 64 GB harddisk – 5500 NOK

Intel Atom x7 / 4 GB RAM / 128 GB harddisk – 6500 NOK

Surface 3 Type Cover – 890 NOK

Dockingsstation til Surface 3 – 1600 NOK

Powered by Labrador CMS