Microsoft Surface Pro 3

Pressemelding fra Microsoft 6. august. 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Microsoft kunngjorde i dag at Surface Pro 3 vil bli tilgjengelig i butikk fra 28. august i Norge. Kunder kan forhåndsbestille Surface Pro 3 her.

Surface Pro 3 er nettbrettet som kan erstatte den bærbare PC-en, for de som trenger en enhet til arbeid, lek og underholdning. Den er kraftig, bærbar og utformet for å maksimere produktiviteten i en slank og smidig pakke.

Surface Pro 3 kommer med en 12-tommers skjerm som er 30 prosent tynnere og 26 prosent lettere enn en 11-tommers MacBook Air. Med en trinnløs kickstand, en helt ny aluminiumspenn og Type Cover vil Suface Pro 3 være perfekt for folk som ønsker en fullverdig bærbar PC- og nettbrettopplevelse, uten å gå til innkjøp av to enheter. Surface Pro 3 passer like bra til karrieremennesker som alltid er på farten, til studenter som beveger seg fra klasserom til klasserom, og til alle som går rundt med en notatblokk og penn for skriving og tegning.

For mer informasjon om Surface Pro 3, se her.

Powered by Labrador CMS