Microsoft Surface Pro 3

Pressemelding fra Microsoft 28. august 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Microsoft kunngjorde i dag at Surface Pro 3 er tilgjengelig i norske butikker. Det nyeste medlemmet av Surface-familien kombinerer en lett og slank design med datakraften og ytelsen til en bærbar PC. Alle de ulike prosessorvariantene – Intel i3, Intel i5 og Intel i7 – blir tilgjengelig hos de norske forhandlerne og via Atea og NDS for bedriftsmarkedet.

Surface Pro 3 er nettbrettet som kan erstatte din bærbare PC.  Surface Pro 3 er perfekt for forretningskvinnen som er mye på farten, for studenten som alltid vil ha med seg PC, og for alle som benytter notatblokk og penn.  Surface Pro 3 kommer i en rekke variasjoner med ulike prosessorer, RAM og lagringsplass.  

̶  Mange mennesker drar med seg både en bærbar PC og et nettbrett, men ønsker seg egentlig en enhet som gjør alt.  Vi har en tydelig visjon: Surface Pro 3ernettbrettet som kan erstatte din bærbare PC. Den har ytelsen og funksjonaliteten til en topp bærbar PC, pakket inn i et slankt, lett og elegant designet nettbrett, sier Christian Almskog, direktør for Windows og Surface i Microsoft Norge.

Surface Pro 3 er ideell for alle som har en hektisk livsstil og ønsker å få ting gjort – enten det er snakk om arbeid eller studier.

Surface Pro 3 har en 12-tommer HD-skjerm som er kun 9,1 mm tykk. Dette gjør den 30 prosent tynnere enn en 11-tommer MacBook Air og 32 prosent tynnere enn en Surface Pro 2.   

Fjerdegenerasjons Intel® Core™ prosessor, tastatur* som enkelt klikkes på og trinnløs integrert støtte gjør at du raskt og enkelt kan gå fra filmmodus til arbeidsmodus.  

Surface Pro 3 kjører Windows 8.1 Pro. Dermed kan brukerne benytte programvaren de er vant med, slik som Microsoft Office*, og multitaske med flere vinduer åpne ved siden av hverandre.

Surface Pro 3 tilbyr førsteklasses skrive- og tegneopplevelser gjennom Surface-pennen. Ett klikk med Surface-pennen åpner en ny side i OneNote, slik at nye ideer kan noteres ned umiddelbart.

Den store HD-skjermen er som skapt for underholdning, og multimediaopplevelsen forsterkes gjennom høyttalere med Dolby® lydforbedring og opp til ni timer batteritid for nettsurfing.

Den nye førsteklasses pennen,Surface Pen, har trykksensitivitet som gir mer naturlige skriveopplevelser.  Nytt Surface-tilbehør, slik som det forbedrede tastaturetSurface Pro Type Cover,gjør overgang fra nettbrett til bærbar PC rask og enkel.

Sammen med annet tilbehør, inkludert en ny dokkingstasjon for Surface Pro 3 og Surface Ethernet adapter, har Surface Pro 3 alle funksjoner og ytelse du forventer av en komplett bærbar PC.

Surface Pro 3 har en anbefalt utsalgspris fra NOK 6895.

Powered by Labrador CMS