Microsoft Surface Pro

Pressemelding fra Microsoft 16. mai 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Microsoft Surface Pro lanseres i Norge

Microsoft annonserte i dag at Surface Pro vil bli tilgjengelig i Norge fra 30. mai 2013. Surface Pro er utviklet for å utnytte de mange mulighetene i Windows 8 Pro, og er en fullverdig Windows 8 PC som ser ut og føles som et nettbrett.

Surface Pro veier 900 gram, er 13,5 mm. tynn, støtter USB 3.0 og har 10-punkts berøringsskjerm med 1920x1080 oppløsning. Med en veiledende utsalgspris på Kr 6.690 (64GB) og Kr 7.390 (128 GB) , er Surface Pro tilgjengelig i Windows store og hos utvalgte forhandlere. Et stort utvalg tilleggsutstyr vil også bli tilgjengelig. Touch Cover – et supertynt tastatur med sensitive berøringsknapper som tåler søl, kommer i et utvalg ulike farger. Type Cover – et av de tynneste tastaturene tilgjengelig i markedet. Samt HD AV- og VGA-adaptere og Wedge Touch Mouse Surface Edition.

̶ Tilbakemeldingene på Surface RT har vært svært gode. Vi er glade for at kunder i Norge nå får muligheten til å skaffe seg og oppleve Surface Pro, sier Christian Almskog, direktør for Windows Business Group.

Surface-familien representerer en utvidelse av Windows-opplevelsen som gir kundene mulighet til å arbeide effektivt, la seg underholde, og enkelt koble seg opp til venner og kollegaer. Surface-produktene lar kundene sømløst veksle mellom å konsumere og produsere. Surface Pro har en ultra-lett, slitesterk innpakning og en integrert fot som gjør at kunden kan være produktiv hvor som helst. Den har også kortinngang for microSDXC for ekstra lagringskapasitet, og en 16:9 widescreen HD-skjerm som gjør den optimal for å se på og dele innhold.

Surface Pro har en Intel Core i5 prosessor og er en fullverdig Windows 8 laptop som også kan skryte av nettbrettfunksjoner. For første gang kan kundene ha en fullt funksjonell PC som ser ut og føles som et nettbrett, og som gjør skriving og tegning med Surface-pennen naturlig og intuitivt.

Powered by Labrador CMS