Surface Windows RT

Pressemelding fra Microsoft 22. januar 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Surface Windows RT vil være tilgjengelig i Norge fra 14.februar

Microsoft kunngjorde i dag at Surface Windows RT blir tilgjengelig i 13 nye markeder i Europa, inkludert Norge, fra 14. februar. Denne utvidelsen mer enn dobler antallet markeder der Surface er tilgjengelig. Surface Windows RT kan i Norge kjøpes online i Microsoft Store.

-Responsen på Surface har vært veldig positiv, sier direktør for Windows i Norge, Christian Almskog. - Vi gleder oss over at norske kunder snart skal få oppleve og kjøpe Surface Windows RT også her i landet.

Surface Windows RT kombinerer formfaktoren til et nettbrett med mye av funksjonaliteten til en bærbar PC. Fra berøringsdekselet -  et supertynt tastatur som fås i flere farger og tåler søl, til den integrerte bakstøtten som lett muliggjør spill og underholdning, skiller Surface seg ut fordi den gir en opplevelse ulikt alt annet på markedet. Den kommer med utvalgte Windows 8 apps, SkyDrive, HD-video, Xbox Music og spill, USB-port, en microSD kortleser og produktiviteten som Word, Excel og Powerpoint (Office Home and Student 2013 RT) gir. Surface Windows RT fører på denne måten arbeid og underholdning elegant sammen.

Surface Windows RT blir tilgjengelig i 32 GB og 64 GB versjoner med en anslått utsalgspris fra 4000 kroner for 32 GB og fra 4700 kroner for en 64 GB versjon.  Separat berøringsdeksel i fargene sort, hvitt eller cyan blått koster i underkant av 1000 kroner. Surface Windows RT ferdigpakket med sort berøringsdeksel har en pris fra 4700 kroner for 32 GB og 5400 kroner for 64 GB. Det selges også et separat skrivedeksel for rett over 1000 kroner. Skrivedekselet kombinerer hastigheten og komforten til et klassisk tastatur med supertynn og lett design.

Som et ekstra tilbehør kommer det også en mus spesiallaget for Surface. Wedge Touch Mouse vil være tilgjengelig fra 14. februar.

I tillegg til at antallet markeder mer enn dobles, utvider Microsoft modellene i Surface familien. Den siste Surface modellen, Windows 8 Pro - vil være tilgjengelig for kjøp 9. februar i USA og Canada. Drevet av en Intel Core i5-prosessor, har Surface Windows 8 Pro kraften og ytelsen til en bærbar laptop i et nettbrettformat. Perfekt som den eneste enheten du trenger hjemme, på kontoret eller på farten. Den kjører Windows 8 applikasjoner, samt gjeldende Windows 7 desktop-applikasjoner. Prisen starter på US$ 899 og Surface Windows 8 Pro blir tilgjengelig som 64 GB og 128 GB-modeller. En Surface penn med Palm Block teknologi, laget for å la kundene redigere, samarbeide og få ting gjort, er inkludert i prisen for Surface Windows 8 Pro.

Flere detaljer om Surface er tilgjengelig på www.surface.com og Surface på Facebook. De som er interessert kan også følge Surface på Twitter for flere oppdateringer.

Powered by Labrador CMS