Mionix Sargas og Ensis

Pressemelding fra Tura Scandinavia 17. september 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

MIONIX lanserer to nye serier musematter med S.Q.A.T. teknologi

MIONIX, den svenske produsenten av profesjonelt high-end gaming tilbehør lanserer nye Sargas og Ensis høyytelsesmusematter utviklet med MIONIX sitt eget ytelsesanalyseverktøy (S.Q.A.T.)

Analyseverktøyet for musemattens overflate er innebygget i MIONIX Naos 5000, verktøyet måler datatap mellom musemattens overflate og sensoren i musen. Denne informasjonen er oversatt til en vurdering mellom en og ti, der et lavt tall representerer høyere tap av data, mens et høyt tall betyr lavere tap. Musematter som er vurdert 8/10 eller høyere gir ingen tap av sporing (tracking), noe som gir forbedret nøyaktighet.

"Mange profesjonelle spillere opplever at dette tapet fører til redusert nøyaktighet når de raskt og ofte flytte musen i spillet. Vanligvis er det ikke sensoren i musen forårsaker problemet, men det er overflaten av musematten som ikke er optimalisert for sensorer", sier Peter Nygren, administrerende direktør i MIONIX AB.

ENSIS Serien

Den svartlakkerte Ensis 320 og børstede Ensis 320 Luna er laget av en superfin aluminiumlegering. De har en profil på kun 2 mm og en glatt overflate som gjør Ensis serien til MIONIX den mest avanserte spill matten i dagens sortiment.

SARGAS serien

Musematter i Sargas sortimentet har en ubehandlet mikrofiberoverflate. Overflatens egenskaper gir en jevn kontrollert glidefriksjon. Sargas sortimentet er tilgjengelig i tre forskjellige størrelser, 32cm, 40cm og Sargas 900 Deskpad (90cm).

MIONIX distribueres i Norden av Tura Scandinavia AB og alle produkter er på lager for omgående levering.

Powered by Labrador CMS