MiTAC Mio Cyclo-serie

Pressemeldng fra MiTAC 3. september 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

MiTAC Europe lanserer sykkel gps - Mio Cyclo-serien

Enheter for sykkelnavigering med den unike funksjonen Surprise MeT, et enkelt grensesnitt og forhåndsinstallerte kart

MiTAC Europe, som er en verdensomspennende leverandør av mobile GPS-enheter, lanserer nå sin nye Mio Cyclo-serie med Mio Cyclo 300 og Mio Cyclo 305 HC. Mios mål for denne produktserien er sykkelmarkedet, med enheter for sykkelnavigering både for dem som sykler på fritiden og for konkurrerende syklister.

Den beste opplevelsen innen sykkelnavigering

"Mio Cyclo 300 og Mio Cyclo 305 HC er svært brukervennlige:  det intuitive grensesnittet, de store knappene og den enkle menystrukturen er virkelig brukervennlige. Siden begge enhetene leveres med forhåndsinstallerte kart, krever det ikke noe arbeid når du kjøper enheten, og du kan hoppe på sykkelen umiddelbart. Den unike funksjonen Surprise MeT innebærer at du ikke trenger å gjøre noen forberedelser. Bare velg tid eller avstand, og velg en av de tre foreslåtte rutene. Funksjonen kombinerer spenningen ved nye veier med komforten i at du ikke trenger å laste ned eller forberede noe før du setter deg på sykkelen. Mio Cyclo-serien er virkelig den beste opplevelsen for sykkelnavigering for konkurrerende syklister og fritidssyklister", sier Iwan van Hende, direktør for frilufts- og treningsprodukter hos Mio.

Den unike funksjonen Surprise MeT

Med Mio Cyclo-serien kan du navigere enkelt fra A til B eller følge ruter du foretrekker. Når du skal begynne sykkelturen, kan du også bruke den unike funksjonen Surprise MeT. Da vil enheten øyeblikkelig beregne og foreslå tre tilfeldige sykkelruter, basert på tiden og avstanden du velger. Funksjonen er enkel og passer perfekt for alle som tror de kjenner til alle rutene i området der de bor, og for de som vil bli overrasket i et ukjent område uten at de må finne en rute i forkant av sykkelturen.

Forhåndsinstallerte kart

Sykkelkart (Open Street Map) og veikart (TeleAtlas) er forhåndsinstallert, slik at du kan begynne å bruke Mio Cyclo-enheten rett fra esken. Den sterke kombinasjonen av de to kartene sikrer optimal dekning av veiene. Basert på profilen du har angitt, tilbyr begge kartene deg de beste rutene for dine personlige behov og sykkeltypen. Hvis du ønsker det, gir også den innebygde bilnavigeringsmodusen deg retningsanvisninger sving-for-sving til den nærmeste sykkelruten, eller til sykkelruten du velger.

Den store, gjenskinnsfrie berøringsskjermen på 3 tommer gjør at informasjonen du trenger, blir raskt tilgjengelig og alltid vises klart, både for fritidssyklister, fjellsyklister eller racingsyklister. Det robuste og vanntette kabinettet (IPX7) gjør Mio Cyclo bestandig mot alle typer vær.

Del opplevelsene dine på Internett

Mio Cyclo måler tid, hastighet, avstand, høyde, forbrente kalorier og mer. Datamaskinprogrammet Mio Share gjør at du kan lagre dataene dine, administrere rutehistorikken og dele opplevelsene dine med venner. Du kan bruke det brukervennlige programmet til å laste ned ruter og se nye veier og områder som andre synes er interessante. Programmet er også din komplette butikk for å administrere enheten og laste ned kartoppdateringer eller den nyeste produktinformasjonen.

Ekstra funksjoner på Mio Cyclo 305 HC

Mio Cyclo 305 HC er fullspekket med de samme praktiske funksjonene som Mio Cyclo 300, men har også en ANT+-sensor. Sensoren lar deg koble til den vedlagte pulsmonitoren og sensoren for pedalrytme/hjul, slik at du kan justere alle alternativene etter treningsprogrammet du ønsker å følge.

Hovedfunksjoner på Mio Cyclo 300 og Mio Cyclo 305 HC:

.           Enkel og brukervennlig navigering - store kontrollknapper på skjermen og enkel menystruktur

.           Sykkel- og veikart er forhåndsinstallert - klar til bruk rett fra esken

.           Veiledning sving-for-sving - klar veiledning med lydvarsler for å indikere alle instruksjoner

.           Funksjonen Surprise Me - bare velg tid og avstand, så tilbyr Mio Cyclo tre tilfeldige ruter du kan velge mellom

.           Datamaskinprogrammet Mio Share - et verktøy som lar deg administrere enheten på en enkel måte, laste ned nye ruter (GPX-format) og dele erfaringer på Internett

.           Sykkelrelaterte interessepunkter - søk raskt etter sykkelbutikker, nødhjelp, mat og drikke samt mer

.           Oppladbart batteri med lang varighet - opptil 12 timers ytelse

.           Vanntett (IPX7) - finn frem i alt slags vær

.           Mål hastighet, tid, avstand, forbrente kalorier og mer

Ekstra funksjoner på Mio Cyclo 305 HC:

.           ANT+-sensor

.           Pulsmonitor

.           Pedalrytmemonitor

.           Hjulsensor

Veiledende utsalgspris og tilgjengelighet

Mio Cyclo 300 og Mio Cyclo 305 HC er tilgjengelig fra fra slutten av september. Veiledende utsalgspris:

.           Mio Cyclo 300 med områdekart                                          299,99 euro

.           Mio Cyclo 300 med kart over Vest-Europa                         349,99 euro

.           Mio Cyclo 305 HC med kart over Vest-Europa                              399,99 euro

Hvor selges produktene?

Du vil kunne kjøpe Mio Cyclo hos velutstyrte sykkelforhandlere.