Philips 241P6VPJKEB/00

Pressemelding fra MMD 24. november 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Enestående 4K UHD-skjerm kommer nå som 23,8-tommer

• Kompakt størrelse og skarpe detaljer

• 4K UHD-oppløsning til en forbrukervennlig pris

Philips Monitors’ merkevarepartner MMD lanserer i dag en ny monitor med uovertruffen 4K UHD-oppløsning. Den 23,8 tommer store skjermen

(241P6VPJKEB) er et nytt tilskudd i UltraClear 4K UHD-serien – en litt mindre modell enn de øvrige i samme serie. Nykommeren kan imidlertid skilte med den samme ytelsen som de større modellene, med blant annet en 4K-skjerm som støtter 1,074 milliarder farger, 99 prosent sRGB fargestandard, samt integrert webkamera og mikrofon.

Det skarpeste bildet noensinne

Til tross for sin beskjedne størrelse gir den nye Philips-monitoren inntrykk av god plass på skjermen, takket være skarpheten fra 4K-oppløsningen. Med Ultra-high definition (UHD) får du fire ganger så høy oppløsning som med Full HD, med 3840 x 2160 piksler. Dette gir deg vel så god oversikt over alt du har på skjermen som du ellers ville fått med en stor monitor med lavere oppløsning.

– Den nye Philips 241P6VPJKEB er blant de aller første 23,8-tommer store 4Kmonitorene på markedet. Den sørger for krystallklar visning av all slags innhold, og er som skapt for skaleringsalternativene som finnes i Windows 10, sier Albert Ulfman, produktsjef EMEA i MMD.

Farger og panelteknologi

Med 4K UHD-teknologi under panseret, må også skjermens øvrige komponenter leve opp til noen tøffe ytelseskrav. Når det gjelder farger, leverer denne skjermen en rik dybde med hele 1,074 milliarder farger. Det gir en naturlig fremstilling uten graderinger og striper. Med 99 prosent støtte for sRGB kan brukerne være trygge på at alle fargene de ser på skjermen er naturtro og levende, og at de forblir uendret på tvers av programmer

og enheter. Teknologien i AH-IPS-panelet sørger i tillegg for en ekspansiv vidvinkelvisning og svært høy kontrast. AH-IPS er dessuten ideelt for oppgaver som krever nøyaktig fargegjengivning og lysstyrke til enhver tid, som retusjering av bilder eller grafikk.

Nyttige tilkoblingsmuligheter

I en verden hvor brukerne alltid må være tilkoblet, kreves det selvsagt av en PC-skjerm at den har flere tilkoblingsmuligheter. Den nye Philips-skjermen støtter MultiView, slik at brukerne kan koble til og se to separate kilder samtidig – en PC og en TV-sending, for eksempel. Med monitorens MHL-teknologi eller USB 3.0-tilkobling kan brukeren enkelt koble til smarttelefoner, nettbrett og andre enheter, og flytte visningen til monitoren. Slike dingser kan for øvrig lades opp via USB-porten også. I tillegg har skjermen både integrert webkamera og mikrofon.

Den nye monitoren Philips 241P6VPJKEB/00 har en veiledende pris på NOK 5099,- og kommer i salg i november 2015.

Powered by Labrador CMS