Motorola XOOMM 2 og XOOMTM 2 Media Edition

Pressemelding fra Motorola Mobility 14. mai 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Motorola Mobility lanserer Motorola XOOM™ 2 gjennom Elkjøp

Kraftfull, bærbar og klar for å ta verden - Motorola XOOM™ 2 og Motorola XOOM™ 2 Media Edition er fra i dag tilgjengelig i Norge.

Motorola Mobility bygger videre på suksessen rundt Motorola XOOM™, og lanserer nå to nye produkter i Norge som ytterligere forbedrer brukeropplevelsen for nettbrett-frelste. Motorola XOOMTM 2 og Motorola XOOMTM 2 Media Edition kan skryte av kraftfull produktivitet, rik underholdning og en tilpasningsdyktig opplevelse; svaret på konsumenters ønske om et nettbrett som henger med i livsstilen deres. Alle Motorola XOOM 2-produkter er tilgjengelige hos Elkjøp-butikker i hele Norge fra i dag, med en pris fra kun 2999 kr.

”Nettbrett begynner å bli et must for å holde seg påkoblet, få unna arbeid, og for å ha det gøy hjemme og på reiser”, sier Victoria McManus, markedsdirektør for Storbritannia og Norden i Motorola Mobility. “Vi er veldig stolte over de siste tilskuddene i vår portefølje av nettbrett som bygger på den suksessen Motorola XOOM-originalen var, og som nå tar enda kraftigere nettbrett-opplevelser til det norske markedet.  

Motorola XOOM 2 og Motorola XOOM 2 Media Edition er begge utrustet med Android™ 3.2, en dobbel- kjernet 1.2 GHz prosessor, en brilliant skjerm med ripefritt Corning® Gorilla® -glass som også er vannavstøtende – noe som gjør at disse nettbrettene kan brukes overalt. I tillegg inneholder alle Motorola XOOM 2- nettbrett Motorolas MotoCastTM-app som lar deg streame all din musikk, alle bilder, videoer og dokumenter mellom datamaskin og nettbrett uten behov for andre apper eller kabler.

Motorola XOOM 2: Lettere og med sterkere farger Motorola XOOM har en 10.1-inch widescreen- skjerm i HD og Android 3.2 Honeycomb som sin forgjenger, men der stopper likhetene. Skjermen er klarere og mer levende enn tidligere, med fargeforsterkninger. Kantene er strategisk designet for å gjøre nettbrettet mer behagelig å holde og bruke. Motorola XOOM 2 er fullspekket med funksjoner for bruk i jobbsammenheng, for eksempel har den innebygget VPN-støtte og datakryptering.

Siden den er ca. 100 gram lettere enn originalen Motorola XOOM, er Motorola XOOM 2 enda enklere å ta med seg på reisen, og med et batteri som leverer mer enn 10 timers video-avspilling, er den klar til å brukes når du vil.

Motorola XOOM 2 Media Edition: Overvinn kjedsomheten din Takket være sin 8.2-tommers skjerm, er Motorola XOOM 2 Media Edition er enkel å holde med en hånd, og siden den er lettere enn den bestselgende pocketboken du har bært rundt på, er den lett å ta med uansett hvor du skal. Optimalisert for underholdning, har den en 178-graders synsvinkel – noe som gjør at skjermen er like skarp og god for alle i rommet som vil se.

Motorola XOOM 2 Media Edition presterer også rundt 20 prosent bedre grafisk enn originalen Motorola XOOM. Du får også en bedre spillopplevelse med adaptiv virtuell surround-lyd med en slagkraftig bass som vil glede ørene dine. I tillegg til at den skiller seg ut deg ut fra massene ved å være en av de raskeste nettbrettene for å multitaske ulike apper og funksjoner, kan den ved hjelp av en forhåndsinstallert app også brukes som en skreddersydd fjernkontroll til hjemmekinosystemet.

Pris og tilgjengelighet

3G/Wi-FI- modell, samt Wi-Fi- modell av både Motorola XOOM 2 og Motorola XOOM 2 Media Edition er tilgjengelig på Elkjøp- butikker i hele Norge fra i dag.

Motorola XOOM 2 Media Edition -  Wi-Fi  Fra 2999 kr

Motorola XOOM 2 - Wi-Fi  Fra 3499 kroner

Motorola XOOM 2 Media Edition - Wi-Fi & 3G  Fra 3799

kroner Motorola XOOM 2 - Wi-Fi & 3G  Fra 4299 kroner

Powered by Labrador CMS