Samsung ATIV

Pressemelding fra Samsung 20. juni 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Samsung ATIV: nettbrett som du aldri har sett dem tidligere

I dag presenteres de nye produktene i Samsungs ATIV-serie. På menyen finner man blant annet stilrene og kraftfulle enheter som kan brukes på nye måter. Det inkluderer verdens tynneste Windows 8-nettbrett, og en hybrid som er resultatet av et giftemål mellom Android og Windows 8.  

ATIV Tab 3 – et nettbrett like tynt som en smarttelefon

I ATIV Tab 3 får du et nettbrett med samme kraft som en PC. Så mye prosessorkapasitet har du aldri båret med deg i et så lite format. På tross av alle de hestekreftene som finnes på innsiden er ATIV Tab 3 supertynn. Like tynn som en smarttelefon – eller rett og slett verdens tynneste nettbrett. På utsiden har den samme design og profil som enheter i Samsungs Galaxy-serie, så den matcher smarttelefonen din. ATIV Tab 3 er valget for deg som alltid er på farten, men som samtidig krever mye av teknologien du har i vesken.  

Med den interaktive pennen S Pen, som man finner i Galaxy Note-serien, kan du la kreativiteten flyte fritt. Klipp, lim, tegn, skriv og skisser med høy presisjon rett på skjermen. Eller så arbeider du effektivt i det forhåndsinnstallerte Office Home & Student. Det blir enkelt å ta digitale notater med en analog følelse på skjermen. Alle liker å få et brev eller en e-post skrevet med din egen håndskrift. Siden batteriet varer i opptil 10 timer er det nok tid til både arbeid og underholdning på én eneste opplading.

ATIV Q – Windows og Android i ett

ATIV Q er superfleksibel hybrid. Så fleksibel at den gir deg tilgang til Android-apper og Windows 8 på samme enhet. Brukerne kan ikke bare laste ned Android-apper fra Google Play, men også overføre og dele filer mellom Windows 8 og Android. Ytterligere fleksibilitet fås gjennom ATIV Qs innovative design, som gjør det enkelt å velge mellom å bruke produktet som et nettbrett, som en PC med fullt tastatur, eller som en oppreist skjerm for å se en film. Med ATIV Q får du altså det beste fra to verdener, i dobbel forstand. Du opererer ATIV Q med tastaturet eller S Pen.

Naturlig nok er ATIV Q både lett og tynn. Med en vekt på kun 1,29kg er den lett å bære med seg hele dagen. Den 13,3 tommer store skjermen gir full bevegelighet, den har også verdens høyeste oppløsning, nesten tre ganger høyere enn full HD.

SideSync gjør det mulig å koble din Android-telefon til din ATIV Tab 3 eller ATIV Q. Da får man et alt-i-ett-verktøy som du kan styre smartelefonen din gjennom. Ved å dra og slippe flytter du enkelt filer mellom enhetene. Siden du kan bruke alle Android-appene dine på den kan man spille spill og jobbe i storformat.

ATIV Tab 3er en 10,1 tommer stort nettbrett basert på Windows 8. Den veier 550 gram og er 8,2mm tynn. HDD på 64GB eMMC. 1x micro-USB 2.0, micro-HDMI og plass til micro-SD. Lanseres i løpet av senhøsten 2013. Anbefalt utsalgspris er 5300 kroner.

ATIV Qer en hybrid mellom nettbrett og Notebook basert på Windows 8. Den veier 1,29kg og måler 327,0x217,8x13,9mm. Intel Core i5-prosessor og 128GB SSD. 1xUSB3.0, 1xUSB2.0, HDMI,RJ45 (dongle), HP/Mic combo og plass til microSD-kort. Lanseres i løpet av senhøsten 2013. Anbefalt utsalgspris er 13 000 kroner.

Powered by Labrador CMS