Toshiba AT200

Pressemelding fra Toshiba 8. februar 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Toshiba avslører sitt ultratynne og ultralette nettbrett Toshiba AT200 er bygget for å overstige forventningene med 7,7 mm tykkelse, 535 g og full 10,1-tommers skjerm

Toshiba kunngjør at deres nyeste nettbrett nå er tilgjengelig – den ultratynne 25,7 cm (10,1 tommer) AT200. Til tross for at den bare er 7,7 mm tykk, har Toshiba AT200 en rekke forskjellige tilkoblinger og grensesnitt. Den har en fantastisk bredformatskjerm som er komfortabel å bruke, og komplette nettleseregenskaper som oppfyller brukskravene for nettbrett. Like kraftig som stilig og robust, er den bygget for å overstige forventningene

Ultratynn, ultrakraftig

Den nye ultratynne 25,7 cm (10,1 tommer) Toshiba AT200-nettbrettet med Android™ 3.2, Honeycomb, er den siste i en lang rekke av fantastiske Toshiba-produkter. Med en tykkelse på bare 7,7 mm og en vekt på bare 535 g, er den elegante Toshiba AT200 svært transportabel samtidig som den er ekstremt stilfull og kraftig.

Alt det viktige er med

Det ultratynne nettbrettet har alle viktige grensesnitt og tilkoplinger integrert, deriblant micro-USB, micro-SD, Wi-Fi™ og Bluetooth®. Med micro-HDMI®-porten kan du spille av HD-innhold direkte til en stor TV-skjerm. HD-kameraene foran og bak er ideelle for programmer for videokonferanser og utvidet virkelighet. Bruk av media av høy kvalitet – uansett hvor du befinner deg Med Toshiba AT200 kan du nyte video hjemme og når du er på farten. Den har en glimrende 25,7 cm (10,1 tommer) HD-skjerm som viser bilder med klare farger og skarpe detaljer. Selv om den er ultratynn kan den vise opp til 8 timer med video1.

Lydkvalitet på sitt beste

Det nye Toshiba-nettbrettet leveres med stereohøyttalere for avspilling av lyd med høy kvalitet for å utfylle de førsteklasses videofunksjonene. Den avanserte algoritmen til den adaptive lydforsterkeren (Adaptive Sound Device Enhancer), gjør lydkvaliteten best mulig for å oppnå en kvalitet som vanligvis bare kan oppleves med store høyttalere. I tillegg vil en lydteknologi som kalles Sound Masking Equalizer identifisere og forbedre lyd som er maskert eller forvrengt av bakgrunnsstøy. Resultatet er en godt balansert og kraftig avspilling av musikk og videolyd, selv med mye bakgrunnsstøy.

Uendelige bruksmuligheter

Toshibas nye nettbrett gir deg endeløse muligheter med en rik nettopplevelse og støtte for Adobe® Flash® Player, tilgang til flere enn 400 000 apper på Android Market™ og Toshiba Places.

Fakta og tall

• Android™ 3.2

• 27 cm (10,1 tommer) kapasitiv LCD-skjerm med høy oppløsning og LED-bakbelysning, 1 280 x 800 punkter (16:10) og støtte for flerberøring

• Prosessor: TI OMAP 4430, 1,2 GHz

• 1 GB DDR2-minne

• Opptil 16 GB internt minne

• Micro-USB, micro-SD, micro-HDMI®, Bluetooth® Wi-FiTM(802.11b/g/n), port for dokktilkopling

• GPS, 3D-akselerometer, gyroskop, elektronisk kompass, føler for omgivelseslys

• 5,0 MP kamera (bak), 2,0 MP kamera (foran)

• Stereohøyttalere (2 x 1,5 W)

• Toshiba Media Player støtter en stort utvalg video-, bildeog lydformater

• Vekt: 535 g

• Størrelse: 256 mm x 176 mm x 7,7 mm

• Batterikapasitet (60 nit bakbelysning): 8 timer (100 % videoavspilling) 8 timer (65 % nettsurfing via WLAN, 10 % videoavspilling, 25 % ventemodus)