Toshiba dynaPad

Pressemelding fra Toshiba 13. oktober 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Toshiba lanserer digital notatblokk: Verdens tynneste og letteste nettbrett

•         Den digitale notatblokka som gir penn og papir en ny betydning – Toshiba dynaPad

•         Verdens tynneste og letteste Windows 10-nettbrett (30 cm / 12 “):   6,9 mm, 569 g

•         Gir en helt naturlig håndskrift-følelse

•         Medfølgende Toshiba Tru-applikasjoner for å inspirere til kreativitet, produktivitet og samarbeid

Toshiba lanserer dynaPad, et unikt Windows 10-nettbrett som gir nytt innhold til begrepet penn og papir. I nettbrettmodus er dynaPad 6,9 mm tynn og veier kun 569 g. Dette gjør den til verdens tynneste og letteste nettbrett på 30 cm (12”).

Toshiba dynaPad konverteres til en bærbar PC med et tynt og lett tastatur i fullstørrelse. Dette er den ultimate digitale notatblokka, designet for at du skal få det beste av Microsoft Office.

Naturlig skrivefølelse

Toshiba dynaPad er designet for å gjenskape den naturlige følelsen av å skrive for hånd, blant annet ved å speile den vanlige skriveblokk-størrelsen B5. Pennen WACOM Active Electro-Static (AES) har god trykkfølsomhet og sørger for nøyaktig posisjonering, slik at du bevarer din naturlige, nøyaktige skrivestil når du tar notater, kommenterer dokumenter eller tegner. Ved hjelp av håndflateavvisning på skjermen unngår du også utilsiktede feil. 

De medfølgende programmene fra Toshiba gjør det enkelt å samle, organisere og dele notater, bilder og filer. Toshiba dynaPad kommer med programmene TruNote, TruCapture®, TruRecorder, TruNote® Clip og TruNote Share. Sistnevnte tar hensyns til både høyre- og venstrehendte brukere.

Enkel å ta med

Verdens tynneste og letteste Windows 10-nettbrett er utvilsomt enkel å ta med seg overalt. Toshiba dynaPad kommer innkapslet i et smart, slitesterkt karbonchassis i fargen satin gold.

Tastaturet holdes sømløst på plass ved hjelp av magneter, som gir trygg og enkel lagring og beskyttelse av skjermen. WACOM AES-pennen festes enkelt på siden av nettbrettet.

Skjermen WUXGA+ (1920 x 1280) gir en intens klarhet, og antirefleksbelegget på skjermen gjør bildet skarpt slik at du enkelt kan både se bilder, videoer eller lese tekst. Et ytterlige belegg er til for å minske fingeravtrykk og refleksjoner.

Toshiba dynaPad blir tilgjengelig i Europa løpet av Q1 2016.

Powered by Labrador CMS