Toshiba P30W

Pressemelding fra Toshiba 19. juni 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Toshiba P30W: avtakbar 2-i-1 premium Ultrabook

Toshiba lanserer en premium avtakbar Ultrabook for forbrukere: Satellite Click 2 Pro P30W. Denne ultraportable 2-i-1-maskinen er designet for å sømløst forvandles fra laptop til nettbrett, noe som gir brukeren valget mellom en fullverdig Ultrabook og et velutstyrt nettbrett, ideelt for en rekke bruksområder.

Det innovative formatet til P30W består av en fullverdig Ultrabook og et nettbrett. Det enkelt avtakbare, belyste og rammeløse tastaturet i full størrelse gir brukeren frihet til å være både produktiv og kreativ, uten å måtte ta i bruk en annen enhet. Med en enkel enhånds løsne- og festemekanisme, kan brukerne enkelt nyte filmer og annet innhold i Full HD på den måten de måtte ønske.

Ultraportabelt design

P30W er ultramobil og designet for å kunne brukes hvor som helst, når som helst. Den er kun 11 millimeter tykk i nettbrettmodus og 20 millimeter når den brukes som laptop. Maskinen er tynn, lett og pen å se på. Aluminiumskabinettet i «satin gold» og med børstet design er stilig, men likevel profesjonelt, slik at den ser bra ut hjemme, på kontoret og alt i mellom.

Svært underholdende

Filmer, bilder og musikk kommer til live for en altoppslukende underholdningsopplevelse takket være de audiovisuelle funksjonene. DTS Sound lydforbedring, finjustert av harman/kardon®, montert på nettbrettet gir fremragende lyd og fjerner behovet for eksterne høyttalere. En Full HD (1920 x 1080) IPS-skjerm betyr at farger blir levende og detaljerte, mens en integrert Ambient Light Sensor justerer LCD-skjermens lysstyrke basert på miljø- og lysforhold.

Tastaturets store klikkeflate er praktisk for Windows 8.1 og fjerner behovet for en ekstern mus når man bruker enheten som PC, slik at brukerne har muligheten til å jobbe på en tradisjonell laptop. P30W støtter 10-fingers touchskjerm, så brukerne virkelig kan føle forskjellen når de spiller spill eller surfer på nettet.

Premium Ultrabook-ytelse

Med fjerde generasjon Intel® Dual Core i5 prosessorer for Ultrabook og Intel® HD 4400-grafikkteknologi, leverer P30W en kraftig og jevn ytelse enten den blir brukt til underholdning eller til å arbeide med flere programmer på en gang. En SSD med opp til 256 GB integrert i nettbrettet gir rikelig med lagringsplass for et bibliotek av dokumenter og multimediefiler, samtidig som man er sikret rask responstid og oppstart.

Kommunikasjon og tilkoblinger uten kompromisser

Premiummaskinen Satellite Click 2 Pro P30W gjør det mulig for brukerne å holde kontakten med sine venner og kollegaer ansikt til ansikt i høy kvalitet takket være et HD frontkamera, kombinert med en innebygd støydempende mikrofon for fyldig og klar kommunikasjon. Bakkameraet på 5 megapiksler har autofokus slik at brukerne fullt og helt kan fokusere på å ta bilder ved kun å trykke på skjermen.

Et utvalg av tilkoblingsmuligheter er tilgjengelig for å tilfredsstille en rekke krav uansett hvilket modus man bruker P30W i. Nettbrettet har en micro-HDMI®-inngang for tilkobling til eksterne skjermer og støtter Ultra HD for visning av fantastisk 4K-innhold på kompatible TVer. Det har også en USB 2.0-utgang i full størrelse og micro SD/SDHC/SDXC-spor. Tastaturet har i tillegg en fullstørrelses HDMI®-utgang, to USB 3.0-utganger i full størrelse og et SD-spor for fleksibel og rask overføring av filer. For innholdsdeling og kommunikasjon med andre enheter, er Intel® WiDi og trådløs skjerm tilgjengelig for å strømme til større skjermer uten behov for ekstra ledninger. P30W støtter også den nyeste WiFi 802.11ac standarden for raskere Internett, og kommer med innebygd Bluetooth® 4.0.

Spesifikasjoner, Toshiba Satellite Click 2 Pro P30W:

•  Skjerm: 13,3” (33,8 cm), Full HD (1920 x 1080), 300 NIT, IPS-skjerm med kapasitiv 10-fingers touchskjermstøtte

•  Prosessorer: 4. generasjon Intel® Dual CoreCore i5 prosessor for Ultrabook med Intel® Turbo Boost Technology 2.0

•  Grafikk: Intel® HD graphics 4400

•  SSD/HDD: Opp til 256 GB SSD mSATA integrert i nettbrettet

•  Minne: Opp til 8 GB DDR3L, 1,600 MHz

•  Nettbrettilkoblinger: 1x Micro HDMI®-utgang med støtte for Ultra HD, 1 x USB 2.0-utgang i full størrelse, micro SD/SDHC/SDXC-spor, mikrofon/hodetelefon kombiport

•  Tastaturtilkoblinger: 1x HDMI®-utgang med støtte for Ultra HD, 2x USB 3.0-utganger i full størrelse hvorav 1 x Sleep-and-Charge, 1x SD/SDHC/SDXC-spor i full størrelse, mikrofon/hodetelefon kombiport

•  Kommunikasjon: Intel® Dual Band Wireless-AC 7260, Bluetooth® 4.0, Intel® WiDi, wireless display, HD frontkamera med stereomikrofon, 5 MP autofokus bakkamera med Ambient Light Sensor

•  Lyd: DTS Sound lydforbedring finjustert av harman/kardon® , Sleep & Music  

•  OS: Windows 8.1 Update 64 bit

•  Batterilevetid: Opp til 6 timer [1]  

•  Farge: Satin gold med hairline finish

•  Dimensjoner:

•  Nettbrett: 331 x 215 x 11 mm;

•  Hele systemet: 331 x 249 x 20 mm

•  Vekt:

•  Nettbrett: 1,05 kg

•  Hele systemet: 2,05 kg

Satellite Click 2 Pro P30W er tilgjengelig hos norske forhandlere fra august.

Anbefalt utsalgspris for Satellite Click 2 Pro P30W er fra kroner 7.995,- inkl. mva.

[1] Basert på Mobile Mark 2012.

Powered by Labrador CMS