Toshiba Satellite Click 2 L30W

Pressemelding fra Toshiba 25. juni 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Satellite L30W – fullytelses laptop med avtakbart nettbrett

Toshiba lanserer Satellite Click 2 L30W, en innovativ to-i-én laptop med avtakbart nettbrett som kombinerer stil og eleganse med ergonomisk design og høy lagringskapasitet. Satellite L30W er ideell for både arbeid og fritid, og leverer alt brukerne trenger for å holde seg produktive og underholdt, uansett om de befinner seg på kontoret, hjemme eller på reise.

Satellite L30W har en 13,3” skjerm som er stor nok for en kontorbasert arbeidsdag, uten at det går utover mobiliteten. Den er ergonomisk designet og utstyrt med en enkel avtakbar mekanisme som forvandler laptopen om til et nettbrett. Dette gir Satellite L30W fleksibiliteten som trengs for å møte behovene til enhver livsstil.

Ergonomisk og vakker

Satellite L30W passer alle hverdagssituasjoner med sin kombinasjon av skjønnhet og brukervennlighet. Med et chassis i satin gold og en slank profil som står i motsetning til ytelsen er den klar for ethvert miljø som krever både mobilitet og produktivitet.

En ny hengselmekanisme sørger for en slank design mens den rene finishen er oppnådd takket være en vifteløs utforming. På en kontorpult er Satellite L30W en fullytelses PC med et rammeløst tastatur og en stor klikkeflate. Videre kan den forvandles til et nettbrett, noe som er ideelt for visning av HD-videoinnhold eller søking på nettet.

Med stor lagringskapasitet på 500 GB HDD i nettbrettet kan brukerne oppbevare og få tilgang til et stort bibliotek av filer, musikk og bilder. Dette betyr større sikkerhet og enkelhet når man skal ha tilgang til lagret innhold, og forsikrer at viktig data alltid er tilgjengelig når det trengs – også på reise.

Produktivitet og eleganse

Satellite L30Ws brukervennlighet gjelder også dets sentrale fokus – HD IPS touch-skjermen. Med sine 13,3’’ er den stor nok til å kunne by på både visning av altoppslukende media og full produktivitet, mens den samtidig glir inn i det slanke, elegante chassiset som kan tas med overalt.

I tillegg til skjermens kvalitet og størrelse, gjør anti-fingermerkebelegget den perfekt for trykking og sveiping i spill og apper med kun et minimum av fingermerker etterlatt på skjermen. Den nyeste 10-fingers touchsupporten gir en forbedret spillopplevelse – mens kant-i-kant flush-skjermen legger til rette for en rammeløs touchopplevelse som øker brukerens kontroll. Med en bred visningsvinkel og klare detaljer, sørger skjermen for utmerket visning uansett om brukeren sitter ved kontorpulten eller slapper av hjemme.

Denne kombinasjonen av HD- og IPS-teknologi fører også til suveren fargenøyaktighet, noe som gjør det mulig med mer naturlige fargetoner og diskré blending. Ved siden av en Ambient Light Sensor, som justerer LCD-lysstyrken basert på omgivelsenes lysforhold, gjør denne kombinasjonen Satellite L30W ideell for visning av innhold uansett omgivelser.

Overlegen lyd

Høykvalitets lyd er også inkorporert for å stå i stil til bildet for å skape altoppslukende multimedieopplevelser. DTS SoundTM fra Skullcandy® bringer liv til engasjerende underholdning.

Kraftig ytelse for en full PC-opplevelse

Med opp til fjerde generasjon Intel® Core i3-prosessorer kombinert med Intel® HD 4200-grafikk, støtter Satellite L30W sømløs multitasking og sikrer en jevn underholdningsopplevelse. Dermed er den optimalisert gjennom hele dagen, fra arbeid ved frokostbordet til kveldsunderholdning. Disse kraftige komponentene legger også til rette for et stillegående, vifteløst og lavere strømforbruk, og batteriet varer i opp til åtte timer [1], uansett om den er i laptop- eller nettbrettmodus.

I tillegg til dens interne kraft, kommer Satellite L30W også med et utvalg av tilkoblingsmuligheter for økt fleksibilitet, selv når den kun brukes som nettbrett. Med en USB 2.0-port i full størrelse, SD-kortstasjon og mikro-HDMI®-uttak på nettbrettet, kan brukerne koble seg til en printer eller overføre bilder fra sitt digitalkamera uten å måtte koble det til tastaturet. I tillegg finnes en USB 3.0-port som støtter Sleep-and-Charge på tastaturet, for raskere overføring av store filer. Den nyeste WiFiTM 802.11ac-standarden, Bluetooth® 4.0, Intel® WiDiTM-tilkobling og trådløs skjermteknologi betyr at brukerne kan strømme innhold på sin kompatible TV for presentasjoner eller underholdning på storskjerm. Det integrerte HD-webkameraet med en støyreduserende stereomikrofon er ideelt for videokonferanser, enten det er med kollegaer eller venner.

Spesifikasjoner, Toshiba Satellite Click 2 L30W:

•         Skjerm: 13,1’’ (33,8cm) 1366 x 768 HD IPS-skjerm med kapasitiv 10 finger touchsupport

•          Prosessorer: Opp til fjerde generasjon Intel® Core i3 CPU

•          Grafikk: Opp til Intel® HD Graphics 4200

•         SSD/HDD: 7 mm 500 GB HDD

•         Minne: 4GB DDR3L 1,600 MHz

•          Tilkoblinger nettbrett: 1 x fullstørrelse USB 2.0 port, mikro HDMI®-utgang, fullstørrelse SD-inngang

•         Tilkoblinger tastatur: 1 x fullstørrelse USB 3.0 port med Sleep-and-Charge

•          Kommunikasjon: HD webkamera med stereomikrofon, Bluetooth®, Intel® WiDi, trådløs skjerm, Intel® Dual Band Wireless-AC 3160

•          Lyd: DTS Sound lydforbedring fra Skullcandy®

•         OS: Windows 8.1 Update 64 bit

•          Batteritid: Opp til 8 timer [1] (i enten laptop- eller nettbrett-modus)

•         Farge: Satin gold hairline finish

•         Dimensjoner:

•         Nettbrett: 331 x 215 x 13,9 mm

•         Kombinert nettbrett og tastatur: 331 x 244,5 x 22,9 mm

•         Vekt:

•         Nettbrett: 1,3 kg

•         Kombinert nettbrett og tastatur: 2,2 kg

Satellite Click 2 L30W er tilgjengelig hos norske forhandlere fra begynnelsen av august.

Anbefalt utsalgspris for Satellite Click 2 L30W er fra kroner 4.995,- inkl. mva.

[1] Basert på Mobile Mark 2012.