Excellence PowerBank 3000

Pressemelding fra Sandberg 23. juni 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

PowerBank for folk med stil

Sandberg har lansert et nytt bærbart batteri hvor eleganse og brukervennlighet har høyere prioritet enn pris. Det er modig gjort i en tid hvor markedet har så kraftig fokus på levering av størst mulig kapasitet for pengene.

Mobiltelefonens ladekabler kan ganske enkelt foldes ut av det bærbare batteriet. Den stilige og kun 8 mm tykke designen med elegante, avrundede linjer og fire blå LED-lys som viser resterende kapasitet, gjør enheten til et perfekt produkt.

Kabler til både iPhone (MFI Lightning) og Micro-USB er bygd inn i det bærbare batteriet. Det er kun brukt førsteklasses materialer.

3 000 mAh er nok til å lade en vanlig smarttelefon to ganger. Den høye kapasiteten, kombinert med den meget tynne utformingen, setter en ny standard for hvor mye strøm du kan ha med deg i en liten skjortelomme.

Excellence PowerBank er allerede på vei ut i butikkene, og kan også kjøpes online, for eksempel via Sandbergs egen webportal www.sandberg.it.

Excellence PowerBank 3000

Varenr.: 480-06

Veil. utsalgspris inkl. mva:

kr 249,00

o Capacity: 3000 mAh

o Battery type: Lithium polymer

o Connectors: 1 x MicroUSB Female, 1 x MicroUSB Male, 1 x Lightning Male

o Input: 5V / 1A

o Output: 5V / 1A

o Charging time: 4 hours by AC adapter /7 hours by PC

Powered by Labrador CMS