Sennheiser TeamConnect Ceiling

Pressemelding fra Sennheiser 9. februar 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

På ISE 2016 lanserer Sennheiser TeamConnect Ceiling, en innovativ, ny takmontert variant av lydspesialistens TeamConnect konferansesystem for fast installasjon. TeamConnect Ceiling er et nesten usynlig alternativ med høy ytelse for bruk i mellomstore til store konferanserom der bordmonterte systemer ikke egner seg eller er mulig. Med sin innovative stråleformende teknologi som kan fokusere på én talers stemme, gir TeamConnect Ceiling en kompromissløs løsning som leverer overlegen lyd og tale med høy klarhet.

TeamConnect Ceiling er en perfekt løsning for møterom der det enten av estetiske eller praktiske hensyn ikke er ønskelig med kabler, monteringshull eller bordmikrofoner, og den leverer lyd av meget høy kvalitet pluss et fullstendig diskré design. Med bare en TeamConnect Ceiling kan man dekke opp til rundt 16 deltakere, noe som gjør mikrofonen ideell for middels og store konferanserom. Ved å bruke en enkelt, dynamisk takmikrofon forenkles både installasjon, konfigurasjon og daglig bruk, mens det kabelfri designet gjør at systemet blir beskyttet mot slitasje.

TeamConnect-serien får utvidet fleksibilitet

TeamConnect Ceiling er en utvidelse av Sennheisers TeamConnect-system. Løsningen består også av sentralenheten CU1 som har grensesnitt for nettverksintegrering, SpeechLine-mikrofoner samt aktive høyttalere. Høykvalitetsløsningen Unified Communication kan enkelt integreres i enhver eksisterende rom-infrastruktur. Dette gjør at løsningen blir et optimalt verktøy for eksterne, profesjonelle konferanser.

Den fastmonterte SpeechLine-mikrofonen kan takmonteres enten utenpå eller – nesten usynlig – i flukt med selve taket. TeamConnect Ceiling er utformet for å passe inn i en standard 600 mm2 (2 fot) takpanel, noe som gjør det enklere å få til en diskré montering. Intuitive, fargede LED-lys som indikerer når systemet er slått av eller er i drift, kompletterer det subtile helhetsinntrykket.

Sennheisers nye takmikrofon frigjør brukerne fra de begrensningene som bordmonterte mikrofoner har, den gir større fleksibilitet, samtidig som man sikrer en meget høy lydkvalitet via den innovative stråleformende teknologien som automatisk fokuserer på den i rommet som snakker. Uansett hvor dynamisk taleren er, så vil TeamConnect Ceiling levere talelyd med topp klarhet, slik at deltakerne kan føle seg fri til å sitte, stå eller bevege seg rundt.

“Vi er glad for å kunne lansere enda en konferanseløsning i serien Sennheiser TeamConnect”, uttaler Jens Werner, Portfolio Manager Business Communication hos Sennheiser. “TeamConnect Ceiling trekker veksler på Sennheisers 70 år med lydekspertise, for å levere førsteklasses lydkvalitet i et innovativt design. Mikrofonen er svært enkel i bruk, nesten usynlig når den er montert, og gir uovertruffen fleksibilitet for plassering av forretningskonferanser.”

For ytterligere å utvide omfanget og fleksibiliteten i TeamConnect-serien har Sennheiser også lansert TeamConnect Wireless. Dette er den første mobile, trådløse løsningen for mellomstore konferanser som gjør det mulig å avholde en profesjonell, høykvalitets telefonkonferanse i nær sagt enhver type rom.

Powered by Labrador CMS