Sennheiser TeamConnect Wireless

Pressemelding fra Sennheiser 9. februar 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Dagens møter kan foregå hvor som helst. Der man har team som ofte er spredt rundt på mange steder, er det forretningskritisk å kunne bringe folk sammen på en god måte, fordi bare et team som er ”connected”, kan yte i henhold til sitt fulle potensial. Til tross for dette er det altfor ofte slik at konferanser ikke blir gjennomført på en god måte. De kan hemmes av tekniske utfordringer, eller de byr på så dårlig lydkvalitet at det blir vanskelig for deltakerne å gjøre seg forstått. Dette har en direkte innvirkning på virksomhetens resultater: En ny studie utført av Sennheiser og Millward Brown utgitt i januar 2016 har avdekket at vellykkede bedrifter er de som har sterke interne forbindelser og som hyppigere avholder møter, mens de med dårligere resultater møtes sjeldnere. Studien fant også at barrierer i lydkvalitet og brukervennlighet i møteteknologi fører til lavere møtefrekvens, og der lederne har forventninger om at fremtidens løsninger må være pålitelige og ha bedre lydkvalitet og en intuitiv brukervennlighet.

TeamConnect Wireless fra Sennheiser er løsningen på disse forretningsmessige smertepunktene. Dette systemet er en portabel konferanseløsning med høy ytelse for opp til 24 personer, en løsning som kan brukes av hvem som helst, hvor som helst. Systemet gir uovertruffen brukervennlighet, raskt oppsett og de nyeste, ledende tilkoplingsmulighetene. [MN1] Dette passer helt sømløst inn i personligheten til de uavhengige "ta med deg din egen enhet"-folkene ved de raskest bevegelige og mest fleksible moderne arbeidsplassene – alle med lydspesialistens varemerke – høykvalitets lyd.

Den stilige, portable løsningen består av fire enheter – en master og tre satellitter som lett kan transporteres i en holdbar, lett transporterbar ladekoffert. Enhetene er trådløst koplet sammen med DECT-tilkopling og gir et fleksibelt system som kan settes opp i nesten ethvert rom eller bordarrangement.

Kople sammen smart-enheter, datamaskiner eller fasttelefoner

TeamConnect Wireless har helt unike tilkoplingsmuligheter. Det gjør at man med hvilken som helst enhet umiddelbart kan etablere en telefonkonferanse av profesjonell kvalitet i løpet av sekunder. Brukerne kan raskt kople til sine egne Bluetooth smartenheter eller datamaskiner trådløst. Med NFC blir paring av kompatible enheter enkelt. Man kan også bruke tilkopling med kabel via USB – ideelt for web- eller videokonferanser via datamaskin – eller med jack-kabel, så systemet kan lett tilpasses mange ulike maskinvareoppsett.

Styr alt med et tastetrykk

Systemet løfter brukervennligheten ved telefonkonferanser til et nytt nivå. Det gjør det enkelt for enhver å kjøre systemet med bare minimal opplæring, slik at det ikke blir behov for teknisk support. Bare skyv de fire enhetene ut av kofferten, så slås strømmen på og de koples sammen. Med det intuitive, berøringsfølsomme kontrollpanelet på masterenheten kan du kople til enheter og styre samtaler, mens satellittenhetene har berøringskontroller for å dempe eller justere volumet. På en unik måte støtter TeamConnect Wireless mange samtidig fungerende lydkanaler, slik at man kan ta inn flere innringere i en pågående konferanse ganske enkelt ved å kople til en enhet til.

Låter flott, ser storartet ut

Når oppsettet skjer på nær sagt null tid, setter TeamConnect Wireless scenen for et strålende møte. Som forventet av et produkt fra Sennheiser leverer systemet førsteklasses akustisk klarhet og taletydelighet, dette muliggjør naturlig samtale og forbedret produktivitet for møter.

I tillegg til sin funksjonalitet av nyeste type er TeamConnect Wireless designet for å høre hjemme i selv de mest prestisjefylte kontormiljøer. Bruk av førsteklasses materialer som glass og aluminium gjør at systemet er robust nok til å kunne tas med overalt, samtidig som man kan betrakte en umiskjennelig eleganse av business-klasse.

“Med TeamConnect Wireless ser vi slutten på tidene med frustrerende konferansesamtaler. De utøvende teamene må få konsentrere seg om forretningsvirksomhetens agenda, med teknologi som bidrar til å drive virksomheten fremover, i stedet for ting som distraherer”, uttaler Jens Werner, portfolio manager hos Sennheiser. “Vi har laget en lydkonferanseløsning som kan holde tritt med enhver forretningsvirksomhet. Det er den enkleste og raskeste måten å sette opp profesjonelle kvalitetskonferanser på, uavhengig av type bruker, enhet, rom eller bordoppsett. Da vi utviklet TeamConnect Wireless, ville vi sørge for at eksterne konferanser skulle bli like enkle å avholde som møter der alle deltakerne er i samme rom. De vesentlige, praktiske funksjonene – for eksempel at flere innringere kan bli med i en pågående konferanse når som helst ved å kople til en enhet til – viser virkelig at vi har oppnådd dette målet.”

Powered by Labrador CMS