Vxi Vox Star UC

Pressemelding fra TT Micro 7. mai 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

TT Micro lanserer hodesett med unike funksjoner

Bedre lyd og ytelse med stemmestyrte applikasjoner

TT Micro, som er en norsk leverandør av telekom- og elektronikkprodukter, lanserer nå det trådløse bluetooth hodesettet VXi VoxStar UC. Med VXi’s markedsledende støykansellering, Xtreme Noise Suppression™,  elimineres 93 prosent av det forstyrrende bakgrunnsstøyet, slik at du kan kommunisere klart og tydelig uten forstyrrelser. En annen unik funksjon for  VoXStar UC er dens fleksible mikrofonbom som lar brukeren plassere mikrofonen rett ved munnen for optimal støydempende ytelse.

Når VoxStar pares med UC bluetooth adapteren (som er inkludert) kobler den seg til «wideband audio» stemmestyrte applikasjoner som gir VoxStar en stor fordel fremfor alle andre Bluetooth adaptere i markedet, nemlig betydelig forbedret nøytaktighet for stemmegjenkjennelse, samt en naturlig lydkvalitet for kommunikasjon via for eksempel Skype.

Hodesettet kan koble seg til to Bluetooth-enheter samtidig, to telefoner eller telefon og PC, og muliggjør at du for eksempel kan få informasjon fra GPS i bilen samtidig som du fører en telefonsamtale, eller høre på musikk fra din Bluetooth-kompatible musikkspiller. Med i alt sy timers taletid per ladning vil de fleste kunne bruke VoxStar UC igjennom en hel arbeidsdag uten å bekymre seg for at batteriet skal gå tomt under en viktig samtale.

Vxi Vox Star UC har tre ulike design og kan brukes både som øreplugg, med nakkebøyle eller med vanlig hodebøyle.

Spesifikasjoner

Vekt på hodesetet 16,8 gram

Bluetooth trådløs HFP 1.6 (Wideband Audio) og A2DP Multi Point Support

93 prosent støydemping

Tre ulike bruksdesign: øreplugg, nakkebøyle eller hodebøyle

Rekkevidde 20 meter

Taletid 7 timer

Lader : Micro USB

Ett års garanti

Pakken inneholder hodesett, bluetooth-adapter, USB-kabel, billader

Pris og tilgjengelighet

Vxi Vox Star UC er tilgjengelig omgående og har en veiledende pris på 1599 kroner.

Powered by Labrador CMS