ZTE MF253

Pressemelding fra ZTE 9. august 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

ZTEs trådløse LTE-ruter MF253 sikrer suveren 4G-tilgang

Ny ruter for hjem, butikker og kontorer gjør det mulig å laste ned innhold med en hastighet på 100 Mbps

ZTE er nå aktuell med en ny trådløs LTE-ruter som gir tilgang til 4G-mobildata til bruk i hjemmet eller på arbeidsplassen.

MF253 støtter nedlastningshastigheter på 100Mbps og opplastning på 50Mbps, og kan levere høyhastighets mobil internett-tilgang for opptil 32 samtidige brukere. Med en elegant, stående design, hvite overflater og blå indikatorlys passer ruteren inn i ethvert rom.

MF253 har spesialtilpassede versjoner for Europa, USA og Kina, noe som sørger for omfattende støtte for det brede spekteret av LTE-produkter som brukes i de ulike markedene og som samtidig sørger for at kundenes krav blir møtt verden over. Støtte for en ekstern antenne muliggjør også at ruteren kan brukes i områder med dårlig mobildekning, og MF253s trådløse teknologi, MIMO muliggjør dataoverføringer i en hastighet på 300Mbps.

MF253 tilbyr også USB-porter for enkel deling av data mellom brukere. Når ruteren er tilkoblet en ekstern datalagringsenhet, kan den benyttes som et nettverkslagringssenter som lar brukerne få tilgang til den lagrede informasjonen.