ZTE MF253

Pressemelding fra ZTE 9. august 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

ZTEs trådløse LTE-ruter MF253 sikrer suveren 4G-tilgang

Ny ruter for hjem, butikker og kontorer gjør det mulig å laste ned innhold med en hastighet på 100 Mbps

ZTE er nå aktuell med en ny trådløs LTE-ruter som gir tilgang til 4G-mobildata til bruk i hjemmet eller på arbeidsplassen.

MF253 støtter nedlastningshastigheter på 100Mbps og opplastning på 50Mbps, og kan levere høyhastighets mobil internett-tilgang for opptil 32 samtidige brukere. Med en elegant, stående design, hvite overflater og blå indikatorlys passer ruteren inn i ethvert rom.

MF253 har spesialtilpassede versjoner for Europa, USA og Kina, noe som sørger for omfattende støtte for det brede spekteret av LTE-produkter som brukes i de ulike markedene og som samtidig sørger for at kundenes krav blir møtt verden over. Støtte for en ekstern antenne muliggjør også at ruteren kan brukes i områder med dårlig mobildekning, og MF253s trådløse teknologi, MIMO muliggjør dataoverføringer i en hastighet på 300Mbps.

MF253 tilbyr også USB-porter for enkel deling av data mellom brukere. Når ruteren er tilkoblet en ekstern datalagringsenhet, kan den benyttes som et nettverkslagringssenter som lar brukerne få tilgang til den lagrede informasjonen.

Powered by Labrador CMS