ZTE MF823

Pressemelding fra ZTE 3. desember 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

ZTE lanserer verdens minste 4G-datakort

ZTE, som er en av verdens ledende leverandører av telekommunikasjonsutstyr og nettverksløsninger, lanserer verdens minste 4G-datakort, ZTE MF823.

Med driverfritt grensesnitt, tilbyr MF823 brukerne rask og enkel internettilkobling. Den bruker Qualcomm’s andre generasjon 4G-chip plattform og er bare 13 mm tykk – en tredjedel av størrelsen på forgjengeren.

MF823 har støtte for IPV6, UI for web, og er kompatibel med Windows 8/XP/Mac og alle større operativsystemer. Datakortet støtter LTE-FDD DL/UL 100/50Mbps, UMTS-HSPA+: DL/UL 42/5.76Mbps og GPRS/GSM nedlastningskapasitet, som gjør at brukerne kan ha gleden av høyhastighets internettilkobling uansett hvor de befinner seg.

Gjennomsnittlig strømforbruk for MF823 har også blitt kraftig redusert sammenlignet med forgjengeren, og bruker nå én tredjedel mindre strøm. Den har også forbedrede termiske egenskaper, og med den laveste arbeidstemperaturen i bransjen vil den ikke føles varm selv etter lang tids bruk.

MF823 har også blitt optimalisert med tanke på båndbredde. Med lav grad av forsinkelse og høy hastighet kan brukeren utnytte den nye generasjonen mobile nettverk med høy båndbredde.

ZTE MF823 vil bli tilgjengelig i Europa og Norden i løpet av den nærmeste fremtid. ZTE har styrket sitt fokus på investeringer i LTE-produkter, og har nå patent på en rekke av produktene i markedet. Tidligere i høst lanserte ZTE blant annet USB-modemet MF821D og ruteren MF91.