NYE ABONNEMENT FRA TELENOR

Telenor kommer med fem nye mobilabonnement, etter å ha smakt på nordmenns lyst på mer datasurfing.

Publisert Sist oppdatert

For en drøy måned siden fylte Telenor på med mer data i sine Komplett-abonnement.

– Mobilsurfende nordmenn tok så godt imot nyheten at vi lar oss inspirere til å komme med flere endringer, sier Stein-Erik Vellan, leder for Mobile i Telenor, i en pressemelding.

Dermed lanserer selskapet i dag totalt fem nye abonnement; to nye kontrollabonnement, Komplett Musikk, Komplett Data og FriPrat.

Mobilsurfende nordmenn tok så godt imot nyheten at vi lar oss inspirere til å komme med flere endringer

Komplett Data er beregnet for kunder som vil ha nær sagt ubegrenset data inkludert i abonnementet, og skal ifølge Vellan også ha nok minutter og SMS inkludert for de fleste. Abonnementet koster 399 kroner i måneden og inkluderer 500 minutter, 500 SMS og 5 gigabyte data.

I tillegg kommer endelig Telenor med et abonnement for musikkelskere, nemlig Komplett Musikk. Det inkluderer musikktjenesten WiMP, som gir ubegrenset tilgang til millioner av låter. For 349 kroner per måned får du inkludert WiMP premium-abonnement, 1.500 GB data, 500 minutter og 500 SMS.

For barn og ungdom

– Vi lanserer nå også abonnement som passer godt til barn og ungdom. Her tar vi høyde for at også disse kundene har avanserte telefoner og et raskt økende behov for data på mobilen. Mange foreldre har behov for kostnadskontroll på barnas mobilbruk og da passer Komplett Kontroll abonnement perfekt, sier Vellan i pressemeldingen.

Abonnementene kommer i small- og medium-versjoner, og begge har et visst antall MB og SMS inkludert. Hele månedsprisen kan benyttes til forbruk av minutter, SMS, MMS eller MB. Når månedsbeløpet er brukt opp, må man lade med ladekort eller elektronisk lading for å bruke mer. Å ringe, sende MMS eller SMS i FriFamilie er fortsatt gratis.

Komplett Kontroll S koster 99 kroner i måneden og inkluderer 100 MB data, 50 SMS, og 99 kroner til fritt valgt forbruk.

Komplett Kontroll M koster 199 kroner i måneden, og inkluderer 500 MB data, 100 SMS og 199 kroner til fritt valgt forbruk. Alle kunder som i dag har Komplett Kontroll blir automatisk flyttet over til dette abonnementet, som har lavere månedspris og 10 ganger så mye data inkludert.

Mye inkludert

Telenors FriPrat-abonnement for nå også mer innhold, den snakkesalige kan med det nye innholdet snakket ubekymret i 31 dager, det vil si at 44.640 minutter er inkludert. Dagens Prat1200-kunder blir automatisk flyttet til dette abonnementet. Månedsprisen er den samme, men inkluderte minutter øker dramatisk.

– Med Telenor skal du vite at du alltid får mye inkludert i abonnementet, noe som setter abonnementene våre i en særstilling i markedet. Og som vanlig tilbyr vi gode avtaler for de som ønsker å kjøpe seg ny mobiltelefon når de skaffer seg abonnement, sier Vellan.

Powered by Labrador CMS