Philips 221S6QUMB USB Docking LCD Monitor

Pressemelding fra

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Philips USB Docking Monitor: Enkelhet som gir mening

• Én enkel USB-kabel utvider arbeidsområdet og holder alle enheter tilkoblet

• Glimrende skjermytelse med strålende AH-IPS LED og Flicker-free-teknologi

MMD, et ledende teknologiselskap og lisensiert partner for Philips Monitors, lanserer nå en innovativ 21,5-tommers Philips USB Docking Monitor med et friskt nytt design som komplementerer den eksisterende 23-tommers modellen.

Den nye skjermen har bedre tilkoblingsmuligheter, er enkelt og brukervennlig, og tilbyr ekstra skjermplass til flere ulike bærbare maskiner enn noen gang før. Med avansert USB plug-and-play og Ethernet-tilkobling, sikrer 221S6QUMB USB Docking Monitor at du kan koble sammen dine enheter, ha tilgang til inter- og intranett, samtidig som du drar nytte av ekstra skjermplass – med briljant klarhet og levende farger. Alt sammen ved å plugge inn en enkelt USB-kabel.

– I dag foretrekker stadig flere profesjonelle på farten ultratynne bærbare maskiner med få tilkoblinger og enkle grensesnitt. Det øker behovet for en skjerm som kan gi umiddelbar tilgang til ander enheter, og dermed øke produktiviteten når man er på kontoret. Via den nye 21-tommers Philips LCD Docking Monitor kan man koble den bærbare maskinen til en hvilken som helst enhet. Den utvider i tillegg skjermplassen, og man kan benytte både den bårbare skjermen og den store AH-IPS-skjermen uten å måtte justere oppløsningen, sier Thomas Schade, Vice President EMEA i MMD.

En annerledes dockingstasjon

I motsetning til konvensjonelle dockingstasjoner, som gir mer hardware og kabler på pulten, har Philips USB Docking Monitor allerede omfattende innebygde tilkoblingsmuligheter som brukeren enkelt får tilgang til ved å koble til sin bærbare maskin med en standard USB-kabel. Dette er enkelhet som gir mening. Enten det er et fullstørrelse tastatur, en ekstern harddisk eller et kamera – brukerne kobler ganske enkelt enheten til USB-dockingskjermen for umiddelbar produktivitetsøkning. Med integrert Ethernet, gir skjermen også kjapp tilgang til internett eller intranett, og eliminerer kabelen man ellers ville trengt til dette.

Utvidet skjermplass – med briljant AH-IPS-kvalitet

Ved å koble sin bærbare maskin til skjermen, får brukerne også ekstra skjermplass å jobbe på. Det betyr mer boltreplass når du jobber med flere applikasjoner samtidig. Oppløsningen stiller seg inn automatisk – du trenger ikke gjøre noen justeringer før du begynner å jobbe. Og med sin avanserte AH-IPS-teknologi gir USB Docking Monitor mer enn bare ekstra plass. Du får også en forbedret seeropplevelse i vidvinkel, med strålende, skarp fargereproduksjon, noe som gjør den ideell til applikasjoner som krever fargetrohet og stabil lysstyrke.

Velvære ved kontorpulten

MMD og Philips Monitors forplikter seg til å levere innovative skjermer som hjelper mennesker med å forbedre sin produktivitet uten at det går ut over deres helse og velvære. Derfor er den nye USB Docking Monitor spesialtilpasset for å redusere belastningen for mennesker som tilbringer mange timer ved skjermen hver dag. Den har for eksempel Philips Flicker-Free-teknologien som regulerer lysstyrke og reduserer flimmer for en mer komfortabel seeropplevelse. Det lave stativet gjør skjermen perfekt for dem som bruker briller eller kontaktlinser. Og med SmartErgoBase, kan brukerne vippe, snurre og rotere skjermen til akkurat den posisjonen de foretrekker, noe som letter den fysiske påkjenningen av en lang arbeidsdag.

Nye Philips 221S6QUMB USB Docking LCD Monitor er tilgjengelig fra ledende forhandlere nå, til en veiledende pris på NOK 1599 (inkl. mva)

Powered by Labrador CMS