Philips BDM3470UP

Pressemelding fra Philips 24. februar 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Plass til å tenke: Ny 34-tommers Philips QHD-skjerm

• 34-tommers UltraWide-skjerm gir panoramabilde og ekte storskjermopplevelse

• Briljant CrystalClear QHD gir liv til grafikk og bilder

• Maksimal multitasking

MMD, et ledende teknologiselskap og lisensiert partner for Philips Monitors, lanserer nå et nytt tilskudd i samlingen av Philips UltraWide-skjermer. Med løfte om en blendende seeropplevelse kommer den nye 34-tommers skjermen BDM3470UP med Quad HD oppløsning som gir liv til grafikk og bilder. UltraWidepanoramaskjermen har massevis av plass til å holde orden på lyse idéer, og kan uten problemer vise flere vinduer ved siden av hverandre med detaljrik klarhet.

Panoramisk CrystalClear-ytelse med AH-IPS-teknologi

Den seneste Philips-modellen benytter avanserte AH-IPS LED-skjermer som bevarer lysstyrke og fargegjengivelse selv fra en seervinkel på opptil 178°. Og med sine 34 tommer er nye BDM3470UP romslig nok til å gi god plass til brukernes beste idéer. UltraWide 21:9 panorama-visning gir rom til å arrangere flere vinduer ved siden av hverandre for sammenligning og multitasking mellom en lang rekke applikasjoner.

CrystalClear Quad HD-oppløsningen på 3440 x 1440 pixler gjør det mulig å zoome inn på enkeltdetaljer med uslåelig klarhet. For enda bedre lysstyrke og fargetrohet er skjermen også utstyrt med Philips SmartUniformity: Med en fargematrise som vurderer fargenøyaktigheten er denne modusen kalibrert for å oppnå en gjennomsnittlig luminanslikhet på minst 95 prosent.

Enkel å koble til og nyte

Som de andre medlemmene av skjermfamilien er den nye 24-tommeren sterk på

tilkoblingsmuligheter. Den støtter HDMI og MHL for å nyte mobilt innhold på den store

skjermen, og DisplayPort, DVI og VGA så vel som USB 3.0 for superkjapp dataoverføring. For å forsterke fordelene alle disse tilkoblingsmulighetene gir, er skjermen også utstyrt med MultiView-teknologien, som gir brukeren muligheten til å jobbe på to enheter samtidig – for eksempel PC og nettbrett – og å dele opp UltraWideskjermarealet slik at det viser innhold fra to separate strømmer.

Den nye Philips 34-tommers BDM3470UP-skjermen er tilgjengelig fra ledende forhandlere nå til en veiledende pris på NOK 9499 (inkl. mva.)

Tekniske spesifikasjoner – Philips 34-tommers BDM3470UP

Powered by Labrador CMS