Samsung S27D590C

Pressemelding fra Samsung 28. oktober 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Bli omgitt av Samsungs nye Curved monitor

Liker du også tanken på å drømme deg bort en stund, glemme virkeligheten og bli fengslet av ditt favorittspill eller en bra film? Nå presenterer Samsung en ny Curved monitor på 27 tommer som tar digital underholdning til et nytt nivå.

En dypere spillopplevelse

Sammenlignet med en tradisjonell flat bildeskjerm gir en bueformet skjerm samme avstand mellom øyet og alle skjermens deler. Den buete formen stemmer overens med den naturlige formen på menneskets øye, noe som gir en mer omfattende seeropplevelse. En bueformet skjerm skaper også et bredere synsfelt og en følelse av økt bildedybde. Det skaper en 3D-lignende opplevelse, spesielt i spill som bruker såkalt first-person-perspektiv, som racing, flysimulatorer og avatarbaserte eventyrspill. Utover doble 5-watts høyttalere er bildeskjermen i tillegg utrustet med funksjonen Game Mode som løpende justerer kontrast og farger, samt minimerer forsinkelser i bildet. Alt for å forbedre spillopplevelsen.

Skarpe farger nær virkeligheten

Den brede synsvinkelen på 178 grader optimerer bildeopplevelsen fra flere ulike synsfelt. Med et kontrastforhold på 3000:1, en lysstyrke på 350 cd/m2, dyp tetthet, krystallklar hvithetsgrad og skarpe farger, skapes en virkelighetsnær bildeopplevelse.

For ikke å distrahere brukeren har S27D590C et minimalistisk, strippet design som får bildene til å se nærmest vektløse ut. Skjermen passer alle romtyper og kan festes på både vegg og bord ved hjelp av en 100x100mm VESA-standardmontering.

S27D590C finnes tilgjengelig i butikk fra november til en veiledende pris på 3500 kroner.

Powered by Labrador CMS