NEC E Serie

Pressemelding fra NEC Display Solutions 21. april 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Ny skjermserie for kontor, skole og butikk

NEC Display Solutions Europe lanserer en ny serie profesjonelle skjermer. Porteføljen med E-serie storformatskjermer består nå av to hovedkategorier; mindre skjermer for digital skilting og større skjermer spesielt tilpasset møterom, samhandlingsrom og utdanningssektoren.

Porteføljen består nå av fem skjermer fra 32- til 65" (E325, E425, E505, E585, E654) og tre storskjermsløsninger i 70", 80" og 90" (E705, E805, E905). Skjermene er utformet for å passe inn både i møterom, utdanningsmiljø og i digital skilting, og de tekniske funksjonene gjør at de støtter disse miljøenes ulike behov.

- Våre kunder ønsker skjermer som har en utforming og tekniske funksjoner som passer deres unike bransjebehov.  Enkelte bransjer trenger skjermløsninger som driftes døgnet rundt med visuelle opplevelser tilpasset hektiske og visuelt støyende miljø, mens man på kontor, i klasserom og i møterom behøver skjermer som gir gode visuelle opplevelser under samhandling og presentasjoner. Uansett hvilke behov kunden har er det viktig at skjermene levere stabilt over lang tid. De nye skjermene i E-serien tilfredsstiller mange av de typiske behovene, noe som gjør at de har et svært bredt bruksområde, sier Erik H. Okstad som er nordisk Field Sales Engineer i NEC.

Alle de nye skjermene integreres enkelt i eksisterende AV-miljø. De kommer med integrerte høyttalere og bransjestandarden på innganger. Vekten er lav og designet er utformet slik at de er enkle å montere og integrere i de fleste typer miljø.

De største skjermene støttes også av administrasjonsprogramvaren NaViSet Administrator 2. Med denne kan man fjernstyre skjermene og forenkle både drift og vedlikehold.

Tilgjengelighet

Alle skjermene i den nye NEC E Series-porteføljen er tilgjengelig nå i april

Powered by Labrador CMS