Netgear AC1750

Pressemelding fra Netgear 13. juli 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Netgear skrur opp hastigheten med ny AC1750 smart wifi-ruter

Den nyeste generasjonen av AC1750 Smart WiFi-rutere er fullpakket av funksjoner og den nyeste teknologi for å sette fart på strømming og spill i hjemmet.

NETGEAR, Inc. (www.netgear.com) har i dag lansert NETGEAR AC1750 Smart WiFi-ruter (R6400) (www.netgear.com/r6400). Med kraftige forsterkere, eksterne antenner, Airtime Fairness og Beamforming+-teknologi er WiFi-hastigheten over lengre avstander økt opptil 80 % sammenlignet med forgjengeren (R6300).

AC1750 Smart WiFi unngår trådløs interferens i ved hjelp av dual band trådløsteknologi (2,4 GHz og 5 GHz samtidig), og Airtime Fairness eliminerer forsinkelser når langsommere enheter kobles på nettverket. Den avanserte QoS-teknologien sørger automatisk for å prioritere spill, videostrømming og andre applikasjoner som krever en permanent forbindelse med lave forsinkelser, og den brukervennlige NETGEAR genie-appen gjør det lett for alle å administrere nettverket.

Takket være AC1750-teknologienog tre kraftige eksterne antenner leverer NETGEAR AC1750 Smart WiFi-ruter utmerket trådløsdekning og hastigheter på opptil 1750 Mbps* – omtrent tre ganger raskere enn rutere basert på 802.11n-teknologi. Gigabit Ethernet sikrer ytterligere høy hastighet og stabile forbindelser til boliger der forbindelsen deles av flere og behovet for avbruddsfri videostrømming i HD, spilling og annen krevende Internett-bruk fortsatt stiger.

"Hvis du som kunde er på utkikk etter en ruter med den nyeste trådløsteknologien - 802.11ac -  og best mulig ytelse for pengene, har vi den optimale løsningen med ruteren AC1750 Smart WiFi", uttaler Pål Vatneberg, nordisk salgssjef i NETGEAR. Han fortsetter: "Takket være en rekke nye funksjoner og teknologier er den ikke bare utrolig  lett å ta i bruk – den gir også et skikkelig løft i ytelsen, både når det gjelder hastighet og rekkevidde."

NETGEAR AC1750 Smart WiFi-ruter er kompatibel med neste generasjon trådløsenheter og er bakoverkompatibel med eldre enheter som benytter 802.11 a/b/g/n-standardene. Den trådløse sikkerheten står i fokus og omfatter bl.a. VPN, separat gjestenettverk og tilpasning av URL-adresse til en personlig FTP-server.

Ved hjelp av NETGEAR MyMedia er det lett å finne og spille av mediefiler via nettverket på Chromecast, tv-er og andre enheter med DLNA-støtte. Alle skrivere kan dessuten kobles til via USB og dermed brukes til trådløs utskrift fra enheter på nettverket. AirPrint-utskrift fra iPad eller iPhone støttes også.

NETGEAR AC1750 Smart WiFi-ruter har to USB-porter – hvorav én SuperSpeed USB 3.0-port, som støtter 10 ganger høyere hastighet enn High Speed USB 2.0. Begge portene støtter NETGEAR ReadySHARE, hvor innholdet på USB-harddisken kan deles i hele nettverket.

Med den gratisprogramvaren NETGEAR ReadySHARE Vault er det mulig å ta automatisk sikkerhetskopi av alle PC-ene i hjemmenettverket og lagre sikkerhetskopifilene på for eksempel en USB-harddisk koblet til AC1750 Smart WiFi-ruteren. Sikkerhetskopi av Mac via Apple Time Machine er også støttet.

Pris og tilgjengelighet

NETGEAR AC1750 Smart WiFi-ruter er for øyeblikket ikke til salgs i Norden. Pris og tilgjengelighet vil bli kunngjort snarest mulig.

Powered by Labrador CMS