Netgear Arlo Q

Pressemelding fra Netgear 16. november 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

NETGEAR LANSERER ARLO Q – 1080P-OVERVÅKINGSKAMERA MED 2-VEIS LYD

Det siste tilskuddet til NETGEARs fleksible og prisbelønte Arlo-serie har videoopptak i 1080p-oppløsning, nattsyn og mulighet for både opptak og avspilling av lyd

NETGEAR introduserer Arlo Q (VMC3040), et 1080p Full HD-overvåkingskamera med lydopptak og -avspilling. Muligheten for toveiskommunikasjon kombinert med nattsyn, digital zoom og styring via app betyr at du alltid har oversikt over hva som foregår i hjemmet ditt – uansett hvor du er.

Vil du forsikre deg om at familien din har det bra, jage hunden ned fra sofaen eller bare se hva som skjer i huset om natten? Arlo Q kan starte videoopptak når det registreres lyder eller bevegelser, og du kan snakke direkte til de du ser med videokameraet. Muligheten for å inndele videobildet i aktivitetssoner og opprette tidsplaner for videoovervåkning understreker Arlo-plattformens fleksibilitet og bidrar til å sikre at løsningen oppfyller brukernes økende forventninger når det gjelder kontroll og funksjonalitet.

«Med Arlo Q har du alltid en direkte forbindelse til hjemmet, også når du er på den andre siden av kloden,» forteller Pål Vatneberg, nordisk salgssjef for NETGEAR. Han fortsetter: «Takket være Wi-Fi-funksjonen kan Arlo Q enkelt kobles til hjemmenettverket ditt, og det kan kombineres med våre 100 % trådløse kameraer. På den måten får du en videoovervåkingsløsning som dekker enhver krok av hjemmet, døgnet rundt – og det hele kan styres fra samme app.»

En gratis funksjon for lagring i nettskyen lagrer automatisk alle videoopptak som utløses av lyd eller bevegelse, i 7 dager – mer enn noen andre gratistjenester på markedet – og gir deg direkte adgang til opptakene uansett hvor du er. Denne gratisfunksjonen kan utvides med en betalingstjeneste (Continuous Video Recording, CVR) som foretar uavbrutt lagring på nettskyen av alt kameraet ser, døgnet rundt. Du kan til enhver tid fritt spole tilbake til et hvilket som helst tidspunkt i opptaket, slik at du ikke går glipp av noe selv om du er borte i lengre tid om gangen.

Funksjonsoversikt – Arlo Q

• 1080p Full HD-oppløsning og bildesensor på 4 megapiksler

• Innebygget nattsyn, mikrofon og høyttaler

• Mulighet for å starte opptak ved registrering av lyd eller bevegelser

• Dual-band Wi-Fi-forbindelse til nettverket

• Bredt bildefelt på 130 grader dekker hele rommet med ett kamera

• Fleksibel montering – på bordet, på veggen eller med magnetholder

• Gratis nettskylagring av opptak fra de siste sju dagene

• Kan kombineres med de 100 % trådløse kameraene i Arlo-produktfamilien

• Direkte adgang til og styring av kameraer med Arlo-app

Pris og tilgjengelighet

Arlo Q 1080p HD-overvåkingskameraet med lyd (VMC3040) forventes å bli lansert i Norge i mars 2016 til en veiledende pris på NOK 1990,-.

Powered by Labrador CMS