Netgear ProSafe XS716E

Pressemelding fra Netgear 14. oktober 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

NETGEAR XS716E flytter prisgrensen for 10 GbE-nettverk

Ny webadministrert 10 GbE-svitsj gir nye nettverksmuligheter for SMB-er

NETGEAR, Inc. (www.netgear.no) lanserer ProSAFE XS716E, en 16-ports webadministrert 10 GbE-svitsj, som baner vei for 10-gigabit kabelbaserte nettverk med hittil usett kostnadseffektivitet for små og mellomstore virksomheter.

XS716E er det nyeste medlemmet av NETGEARs 10 GbE webadministrerte X-serie, som omfatter bransjens første kostnadseffektive, kobberbaserte 10G BASE-T-svitsjer til SMB-er. Den tilbyr dobbelt så mange porter som XS708Ev2, som har samme formfaktor.

«Kombinasjonen av Big Data-applikasjoner, skytjenester, mobile enheter og utbredelsen av 802.11ac-baserte trådløsnett medfører en kraftig økning i nettverksbelastningen ¬– og ikke bare for store bedrifter» forteller Pål Vatneberg, nordisk salgssjef hos NETGEAR.

«XS716E og de andre produktene i serien er designet spesielt til organisasjoner som har behov for å utvide kapasitet og hastighet i deres nettverk, men som til nå ikke har hatt budsjett til å implementere 10-gigabit-løsninger – det vil si små og mellomstore bedrifter og organisasjoner. Ut over å sprenge den nedre prisgrensen for 10-gigabit-svitsjer, tilbyr XS716E en rekke administrasjonsmuligheter som normalt er forbeholdt produkter i en langt høyere prisklasse.»

Utdrag av funksjoner for NETGEAR ProSAFE XS716E:

• 16 x 10-GBASE-T-porter (kobberbaserte)

• 1 x delt/kombinert 10-GBASE-X SFP+ (fiberbasert) port

• Portbasert og 802.1Q-baseret VLAN-støtte

• Avansert QoS og IGMP snooping

• Støtte for Port Trunking/Link Aggregation

• Funksjoner til hastighetsbegrensning og trafikkovervåkning

• Dekket av NETGEAR ProSAFE Lifetime-maskinvaregaranti, samt Lifetime-garanti for avsendelse av reservedeler innenfor én arbeidsdag og Lifetime Technical Support døgnet rundt.*

Pris og tilgjengelighet

NETGEAR ProSAFE XS716E kan nå kjøpes i Norge til en veiledende pris på 12 490 kroner inklusive mva.

Powered by Labrador CMS