Packard Bell EasyNote LE

Pressemelding fra Packard Bell 18. september 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Packard Bell lanserer 17,3̎ EasyNote LE

Perfekt erstatning for en stasjonær datamaskin. Den gjør alt, er rask og har en overkommelig pris!  

•                Ren og tidløs stil

•                God ytelse og lett å bruke

•                Ideell bærbar for sosiale nettverk

Som svar på den økende etterspørselen etter stilfulle og funksjonsspekkede bærbare datamaskiner som kan gjøre alt det en stasjonær maskin kan, men likevel har en overkommelig pris, har Packard Bell akkurat lansert sin EasyNote LE. Med Packard Bell EasyNote LE leverer merket igjen sine kjerneverdier: Brukervennlig design, ytelse og god pris. Denne stilfulle laptop-en på 17,3 tommer matcher brukernes hverdagsbehov uten at det koster skjorta. «I dag trenger alle en pålitelig datamaskin, og det er økende etterspørsel etter bærbare multitaskingmaskiner med stor skjerm», sier Luca Rossi, EMEA Vice President Consumer Division Acer Group. «Men folk ser ikke bare etter bedre ytelse og funksjonalitet; de ser også etter en overkommelig pris. Og det er nettopp det Packard Bell EasyNote LE gir dem.»

Ren og tidløs stil

Den 17,3 tommer store Packard Bell EasyNote LE er fullstappet med funksjoner som øker brukeropplevelsen. Merkets karakteristiske fokus på stil er lett gjenkjennelig på den rene og tidløse designen: Bare se på den svarte, skinnende overflaten som kombineres med en raffinert utførelse i sølv på håndstøtten. Den er en nytelse å bruke, og lar deg enkelt trykke, snu, rulle og zoome – alt ved hjelp av fingertuppene. Packard Bell EasyNote LE-serien er den ideelle erstatningen for stasjonære datamaskiner, akkurat det du trenger for å surfe på Internett, lagre bilder og musikk, og den blir snart en venn i hverdagen du ikke vil være foruten.

God ytelse

De som ser etter en flott visuell opplevelse, finner det takket være Packard Bell EasyNote LEs 1600 x 900 HD+-skjerm og 16:9-format. Blant alle mulighetene Packard Bell gir, har Packard Bell EasyNote LE-modellene AMD tokjerners E1-1200 akselerert prosessor (APU) eller AMD tokjerners E-450 akselerert prosessor (APU) med AMD Radeon™ 7470M-dedikert grafikk[1] som støtter DirectX® 11: enten du ser på favorittfilmen din eller chatter på video, er bildene alltid av topp kvalitet. Og takket være HDMI®-porten kan du bare koble Packard Bell EasyNote LE-serien opp til en HD-TV og nyte storskjermopplevelsen som om du var med i handlingen. Med opptil 1TB lagringsplass har Packard Bell EasyNote LE-serien også plass til et helt bibliotek med filmer, musikk, bilder og filer. Vil du koble deg opp til andre lagringsplasser? Det kan du med fler-i-1-kortleseren som lar deg overføre bilder, filmer, musikk og andre filer. Og med USB 3.0-porten flyr filene dine fra ett apparat til det andre opptil 10 ganger raskere enn før! Vil du på nett mens du er på farten? Med Wi-Fi® nettverkstilkobling kan du gjøre det fra hvilket trådløst nettverk som helst. Brukerne vil også sette pris på detaljen på det integrerte webkameraet som ved hjelp av en LED-lampe forteller deg om det er av eller på. Brukervennlighet har alltid vært et kjennetegn for Packard Bell. Hurtigtastene øverst på tastaturet gir direkte tilgang til funksjoner og tjenester du vil ha med én gang. For eksempel sparer MyBackUp-tasten mye tid ved å ta deg rett til Nero® 10 Essentials for rask og enkel backup. Og ettersom du kan planlegge backup som kjører i bakgrunnen, kan du leve i full visshet om at dataene dine er trygge fra én dag til den neste, uten at du trenger å løfte en finger.

Godt nytt for sosial nettverkere

Det er særlig den sosiale nettverkstasten som gjør denne datamaskinen spesiell – med ett tastetrykk kommer du rett til Twitter, Facebook, YouTube™ eller Flickr. Alle som bruker sosiale nettverk til daglig vil virkelig sette pris på dette.

Pris, tilgjengelighet

Packard Bell EasyNote LE-serien er tilgjengelig i salg, til en veiledende pris fra kroner 3490 inkl. mva.

Tilgjengelighet, programvare og tekniske spesifikasjoner kan variere fra land til land.

Powered by Labrador CMS