Packard Bell EasyNote LV-serie

Pressemelding fra Packard Bell 18. september 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

17,3-tommers Packard Bell EasyNote LV-serie

Med bambusmønster designet for dagens livsstil gir denne nye bærbare datamaskinen et friskt, naturlig pust til ytelsen.

•                Design inspirert av naturen

•                Multimediefunksjonalitet

•                17,3-tommers HD-skjerm, ideell erstatning for stasjonær datamaskin

•                Overlegen brukervennlighet for dagens sosiale nettverkere

Packard Bell EasyNote LV-serien setter en ny balanse mellom design, brukeropplevelse, brukervennlighet og overkommelig pris.

Med sin store 17,3-tommers 16:9-format HD-skjerm (1600 x 900) er Packard Bell EasyNote LV-serien en attraktiv, plassparende erstatning for stasjonære datamaskiner. Den fungerer som multimediesenter, inngangsport for sosiale nettverk samtidig som den gir hjemmet et elegant stiluttrykk.

«Flere og flere ønsker en bærbar PC som ser flott ut i stua, men som også gir en enkel, intuitiv og morsom brukeropplevelse – enten de driver med sosiale nettverk, ser på film eller spiller», sier Luca Rossi, EMEA Vice President Consumer Division Acer Group. Den er et perfekt alternativ til stasjonær PC til en overkommelig pris, som utvilsomt vil bidra til å øke nærværet av 17,3-tommers bærbare i europeiske hjem.»

Alt begynner med en tidløs og naturlig design

Åpen eller lukket – Packard Bell EasyNote LV-serien ser flott ut uansett hvor du setter den. På utsiden gir et stilfullt bambusmønster følelsen av ro og holdbarhet og når den åpnes matcher den chice håndstøtten mønsteret på utsiden. Chiclettastaturet vil slå an hos de som elsker stil – og alle vil sette pris på flerbevegelsesplaten – 20 % større, slik at forstørring, navigasjon, rotasjon og nettsurfing er lettere enn noen gang.

Den 17,3 tommer store Packard Bell EasyNote LV-serien fås i ibenholtsvart eller månesteinshvit.

Trygghet med én berøring

Det har aldri vært lettere å trygge dine data, bare trykk på MyBackUp-tasten så tas du rett til Nero® 10 Essentials – der du enkelt og raskt kan planlegge backup som kjører i bakgrunnen. Slik kan du ha fullstendig visshet for at dataene dine er trygge. Og dette er bare én av de mange hurtigtastene øverst på tastaturet.

Kraftig ytelse

Hos Packard Bell EasyNote LV-serien går utseende og ytelse hånd i hånd. De kraftige Intel®-prosessorene leverer hurtig, selv ved multitasking, mens NVIDIA® GeForce® GT 630M-grafikk med NVIDIA Optimus-teknologi gir ultimat grafikkfunksjonalitet og automatisk optimerer ytelsen, samtidig som batteritiden forlenges[1]. Og ettersom den støtter Microsoft® DirectX® 11, kan du nyte de mest populære 3D-spillene.

Fleksibel lagring og tilkobling

Koble deg til ekstra lagring med fem-i-én-kortleseren eller med bruk harddisken på opptil 2 TB. Den har 2 USB 3.0-porter som overfører filer opptil ti ganger raskere enn USB 2.0 og med en HDMI®-port kan du koble deg til TV-en også.

Pris, tilgjengelighet

Packard Bell EasyNote LV-serien er i salg til en veiledende pris fra kroner 3490 inkl. mva.

Tilgjengelighet, programvare og tekniske spesifikasjoner kan variere fra land til land.

Powered by Labrador CMS