Packard Bell EasyNote TV-serie

Presemelding fra Packard Bell 18. september 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Packard Bell utvider 15,6-tommers EasyNote TV-serien

•                Stilfull inne og ute

•                Ettklikks funksjonstaster

•                Sømløs sosial nettverksopplevelse

•                Nye spesifikasjoner for enklere hverdagsbruk

Den 15,6 tommer store Packard Bell EasyNote TV-serien setter en ny balanse mellom design, ytelse, brukervennlighet og overkommelig pris. Nå kommer den med et nytt sett funksjoner som gjør hverdagsbruken enda bedre.

Stiluttrykk, sosial nettverksportal, multimediesenter, full Adobe® Photoshop® Elements forhåndsinstallert og mye, mye mer – den nye 15,6-tommers Packard Bell EasyNote TV-serien har alt.

Stilfull

Dette er en laptop som ser og føles flott ut enten den er åpen eller lukket. På utsiden gir en stilfull bambusdesign følelsen av ro og holdbarhet, på innsiden gjør det samme bambusmønsteret på håndstøtten sammen med chiclettastaturet at den skiller seg ut fra mengden.

Smarte hurtigtaster gir en mer smidig brukeropplevelse

Den sosiale nettverkstasten er bare én av flere ettklikkstaster som gir deg direkte tilgang til de viktigste funksjonene. Med ett tastetrykk kan du spille favorittmusikken din, justere volumet, eller koble deg til et lokalt WiFi®-nettverk. Trykk på MyBackUp-tasten, så får du tilgang til Nero® 10 Essentials – der du enkelt kan planlegge backup som kjører i bakgrunnen. Slik kan du slappe av i full visshet om at dataene dine er trygge.

Sosial nettverking uten hinder

Når det gjelder sosiale nettverk, går det som en drøm med Packard Bell EasyNote TV-serien. Du kaster ikke bort tid på å logge inn på flere steder – bare trykk på den sosiale nettverkstasten, så kobler du deg til favorittstedene dine, inkludert Facebook, Flickr, YouTube™ og Twitter. Nå som stadig flere av oss bruker timevis hver dag på sosiale nettverk, har denne direkteinngangen stor appell.

Nytt sett med spesifikasjoner for god hverdagsbruk

Utseendet er selvfølgelig ikke alt. Packard Bell EasyNote TV-serien gir også god ytelse for multitasking og blir drevet av Vision Technology fra AMD.

Blant alle mulighetene Packard Bell byr på, har Packard Bell EasyNote TV-serien nå AMD A10-4600M akselerert prosessor med AMD Radeon™ HD 7670M dualgrafikk[1]. Bildet kompletteres selvfølgelig av 1 TB lagringskapasitet, en HDMI®-port og en USB 3.0-port.

Pris, tilgjengelighet

Packard Bell EasyNote TV-serien med andre generasjon flerkjerners AMD APU er i salg til en veiledende pris fra kroner 3690 inkl. mva.

Tilgjengelighet, programvare og tekniske spesifikasjoner kan variere fra land til land.

Powered by Labrador CMS